Tremico Deklaagstenen

Sorteer op:

Nieuw is de kleur Zeeuws bont, een tremico steen in de afmeting 20x30x6 met afstandhouders. Ook leverbaar in de afmetingen 30x60 en 60x60x6 cm.
€16,75 (m2)
Nieuw in 2016 is de kleur Texels bont, een tremico steen in de afmeting 20x30x6 met afstandhouders. Een deklaagsteen voor langer kleurbehoud.
€16,75 (m2)
Nieuw in 2016 Tremico twents bont 20x30x6 met afstandhouders. Een deklaagsteen voor langer kleurbehoud.
€16,75 (m2)

Tremico sierbestrating wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen uit de natuur zoals graniet, porfier en basalt. Deze materialen maken de stenen extra slijtvast.

Eigenschappen Tremico Betonstenen


Tremico straatstenen en klinkers zijn voorzien van een deklaag, bestaande uit o.a. kleine stukjes natuursteen en dubbel gezeefd en gewassen zand. Deze laag voorkomt een snelle slijtage en daarmee verkleuring. Zelfs na jarenlang intensief gebruik is een fraaie uitstraling gegarandeerd.

De Tremico stenen kunnen worden geleverd in diverse formaten o.a wildverbanden, waalformaten, abbeystones en dikformaten. Door de vele kleuren past deze bestrating uitstekend bij de hedendaagse trends en is er voor ieders smaak een kleur te leveren. Ook de verschillende formaten zorgen voor veel mogelijkheden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x