Keramische Tegels Buiten

Sorteer op:

Keramische tegels als tuintegels

Bent u op zoek naar tuintegels? Denk dan ook eens aan keramische tegels om uw tuin mee op te luisteren. In vergelijking met andere tuintegels zijn ze relatief nieuw op de tegelmarkt, maar zeker niet minder geschikt. Niet alleen hebben de keramische tegels een natuurlijke uitstraling, ze zijn ook nog eens maatvast, krasvast, kleurvast en heel erg sterk. Ook zijn deze tegels vorstbestendig: geen enkele strenge winterperiode vormt een bedreiging voor deze krachtpatsers. Benieuwd naar keramische tegels? Bekijk dan ons ruime aanbod.

Keramische tuintegels van Reijmer Sierbestrating

Naast van ons ruime assortiment geniet u van nog veel meer voordelen wanneer u uw keramische tuintegels bij Reijmer Sierbestrating bestelt:

  • Snelle levertijden
  • De scherpste prijzen
  • Inspiratie in onze voorbeeldtuinen
  • Unieke materialen
  • Deskundig personeel dat u van passend advies voorziet
  • Een overdekte showroom

Tuintegels in natuurlijke kleuren

Een van de grootste voordelen van het plaatsen van keramische tegels is dat deze tuinbestrating een heel natuurlijke uitstraling hebben. Door de diverse kleurnuances die op deze tuintegels te vinden zijn, heeft elke tegel ook net een ander uiterlijk. Zo werkt het natuurlijk ook bij stenen die u in de natuur vindt en geeft daardoor het geheel een heel natuurlijke ogende look mee. Dat geeft een prachtig effect en is een lust voor het oog in elke tuin.

Waar zijn keramische tegels van gemaakt?

De natuurlijke uitstraling van keramische tuintegels heeft waarschijnlijk ook wel wat te maken met het productieproces dat gevolgd wordt voordat u de tegels in uw tuin kan plaatsen. Zo is elke keramische tegel gemaakt van zuiver minerale grondstoffen. Daarbij valt te denken aan klei en zand. Deze worden gewonnen in droge afzettingen als groeven, op een heel verantwoorde manier. Voor de productie van keramische tegels is namelijk in verhouding slechts een beperkte hoeveelheid klei nodig. Dat betekent dat de aanwezige kleivoorraden nauwelijks aangesproken worden. De grondstoffen worden na winning overgebracht naar moderne productieinstallaties. Daar worden ze middels vormen, drogen, bakken en kleuren bewerkt tot het eindproduct. De hoge baktemperatuur, die tussen de 1000 en 1250 °C ligt, zorgt ervoor dat de tegels keihard worden en hun mooie warme uitstraling krijgen.

Kras-, kleur- en stootvast

Doordat keramische tuintegels gebakken worden, zijn deze buitengewoon kleurvast. U kunt ervan uitgaan dat de kleur niet zal vervagen, hoe lang u uw terrastegels ook heeft liggen. Verder zijn deze tuintegels ook nog eens kras- en stootvast. Loop eroverheen op hakken of laat een zware tuinstoel per ongeluk vallen of net iets te vaak heen en weer schuiven: uw keramische tuintegels zullen geen krimp geven.

Eenvoudig te reinigen

Keramiek staat er tevens om bekend dat het makkelijk schoon te houden is. En dat is natuurlijk een enorm groot voordeel. Niet alleen in de badkamer of in de keuken, maar zeker ook in de tuin. Ze vlekken niet en groene aanslag is eenvoudig te reinigen. Een glas dat omvalt, spetters van de barbecue of een flinke windhoos die ervoor zorgt dat er zand of modder op uw terrastegels terechtkomt, geen probleem. Vaak zorgt de regen er al wel voor dat de keramische tegels er binnen korte tijd er weer als nieuw uitzien. Geen regen, regen probleem: een emmertje water biedt uitkomst.

Uw keramische tuintegels bestellen

Bij Reijmer Sierbestrating vindt u een ruim assortiment aan keramische tegels. Of u nu op zoek bent naar tuintegels in antraciet, beige, grijs, taupe of juist wilt gaan voor een heel natuurlijke look: u vindt uw perfecte terrastegels bij Reijmer Sierbestrating. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan door bij het door u gewenste product op “mijn winkelwagen” te klikken. Heeft u nog vragen of bent u nog op zoek naar informatie? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x