Muurelementen / Stapelblokken

Sorteer op:

Sale
Deze stapelblokken zijn ideaal voor het creëren van hoogte verschillen. Door de verschillende breedtes van 10, 15 en 20cm geschikt voor elke hoogte. Goedkoop en ook nog eens eenvoudig en snel te lijmen met polymeer kit.
€1,50 €1,00 (Stuk)
Sale
Wallblock New Antraciet 60x15x15 is ook leverbaar in 30x15x15 cm. Bekijk voor al onze muurelementen onder tuinelementen.
€3,75 €2,95 (Stuk)
Sale
De stapelblokken zijn leverbaar in 6 kleuren en 3 verschillende afmetingen. Voor het maken van bloembakken, tuinmuren en vijvers, deze stapelblokken zijn geschikt voor iedere toepassing. Gemakkelijk te verlijmen en snel te verwerken.
€1,50 €1,00 (Stuk)
Sale
Deze goedkope muurblokken zijn leverbaar in de maten 30x10x10, 30x15x10 en 30x20x10 (lxbxh). Uitstekend geschikt voor maken van tuinmuren, afscheidingen en bloembakken. eenvoudig te verwerken met polymeer kit.
€1,50 €1,00 (Stuk)
Sale
Wallblock Tumbled Antaciet 30x12x12 voor scherpe prijs. Gemakkelijk te verwerken met kit of steenlijm.
€2,99 €2,15 (Stuk)
Wallblock New Antraciet 60x12x12. Bekijk voor al onze muurelementen onder tuinelementen.
€2,95 (Stuk)
Sale
Malaguti stapelblok leverbaar in de afmetingen: 30x10x10, 30x15x10 en 30x20x10 (lxbxh). Eenvoudig te verlijmen met polymeer kit of vorstbestendige tegellijm.
€1,50 €1,00 (Stuk)
Sale
Bent u op zoek naar goedkope stapelblokken voor uw tuin, bij reijmer sierbestrating bent u aan het juiste adres. Een groot assortiment betaalbare stapelblokken, direct leverbaar.
€1,65 €1,25 (Stuk)
Sale
Wallblock Tumbled 30x12x12 Zeeuws Bont voor scherpe prijs. Gemakkelijk te verwerken met kit of steenlijm.
€2,99 €2,15 (Stuk)
Sale
Wallblock Tumbled Brons 30x12x12 voor scherpe prijs. Gemakkelijk te verwerken met kit of steenlijm.
€2,99 €2,15 (Stuk)
Wallblock New Brons 60x12x12. Bekijk voor al onze muurelementen onder tuinelementen.
€2,95 (Stuk)
Muurblokken worden geleverd in verschillende lengtes 31,5; 41,5 en 51,5 cm
Hoog 13 cm en Breed 12 cm
€35,95 (m2)

Muurelementen / Stapelelementen.

U bent op zoek naar “Stapelelementen” ook wel genoemd; stapelmuren, stapelblokken, stapelstenen?

Binnen onze artikelgroepen; Siola kombi, Wallblock in strakke een getrommelde uitvoering, Brickwall, Stapelblok en Blackburn Walling is het onmogelijk niet te kunnen slagen! Een ruime keuze in formaten, kleuren en bewerkingen en een zee aan voorbeelden van deze elementen verwerkt in tuinen. Een tuin komt tot leven door er niveau verschillen in aan te brengen. Ideaal hiervoor zijn de stapelblokken in diverse kleuren en afmetingen. Laat uw ideeën de vrije loop. Met muurelementen bent u in staat om verhoogde bloemperken en terrassen aan te (laten) leggen.

Reijmer Sierbestrating biedt u een zeer compleet assortiment stapelelementen van een hoge kwaliteit met uitzonderlijke en zelfs unieke formaten tegen zeer scherpe prijzen!

Altijd de beste muursteen voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van Brickwall, Siola kombi, Blackburn Walling, Bluestone muurstenen, Linéa muurelementen, Wallblock en Patio muurblokken. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

Bekijkt u ook eens ons gehele assortiment tuinelementen waaronder muurelementen / Stapelblokken, L-elementen, opsluitbanden, traptreden, vijverranden en betonbielzen.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  •           Zeer snelle levertijden
  •           Uiterst scherpe prijzen
  •           Voorbeeldtuinen
  •           Overdekte en verwarmde showroom         
  •           Bijzondere en unieke materialen
  •           Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte  bij ons opvragen.

Wij maken u graag een scherpe prijs voor al uw muurelementen

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x