Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

GeoAntica Tuintegels MBI

GeoAntica Tegels

Het assortiment GeoAntica tuintegels bestaat uit een ruime keuze aan kleuren en formaten. Hierdoor zijn er verschillende legpatronen mogelijk, waar onder diverse wildverbanden. De GeoAntica tegels hebben een kleurechte toplaag. De tegels zijn innovatief verouderd waardoor weliswaar een nostalgische look ontstaat, maar dan wel met een trendy uitstraling van deze tijd. Maatvast en makkelijk te onderhouden en ook nog eens voorzien van Footcomfort®.

Tuintegels hoogwaardige kwaliteit

Een op het eerste oog eenvoudige tegel, die voor optimaal tuinplezier zorgt, dat is de GeoAntica. Een tegel met een natuurlijke look. De innovatieve Gladiator- machine zorgt middels een uniek en modern proces voor het non chalante, verouderde uiterlijk van de stenen. Een bijzondere tegel dus, deze GeoAntica. Leverbaar in de kleuren Bergamo, Cannobio, Castilla, Marilleva, Milano, Nardo, Pavullo en Verona. GeoAntica is ook een kleurvaste steen: de oersterke toplaag bestaat uit minerale natuursteen.

Een echte uitblinker

GeoAntica blinkt uit in slijtvastheid. De basis van deze tegel bestaat uit een speciaal cement waar algen en mossen minder vat op krijgen. Dat bespaart u de komende jaren veel onderhoud. En de GeoAntica bezit natuurlijk ook het heerlijke Footcomfort®, waardoor het heerlijk lopen is op deze tegels. Die voelen namelijk dankzij een speciale behandeling zacht aan. De GeoAntica-collectie is maatvast. Alle stenen worden in mallen vervaardigd en achteraf nog eens uiterst zorgvuldig gecontroleerd op eventuele maat afwijkingen. 

Afmetingen tuintegels

De Geoantica serie is leverbaar in 8 kleuren. Hieronder een overzicht van de leverbare afmetingen per kleur.

De kleur GeoAntica Bergamo is leverbaar in de afmetingen; 20x30x6, 30x60x6, 60x60x6, wildverband nr2, waalformaat en dikformaat.
De kleur Geoantica Cannobio is leverbaar in de afmetingen 30x60x6, 60x60x6, 80x40x6 en wildverband nr2.
De kleur Geoantica Castilla is leverbaar in de afmetingen; 20x30x6, 60x60x6 en wildverband nr2.
De kleur Geoantica Marilleva is leverbaar in de afmetingen; 20x30x6, 30x60x6, 60x60x6 en wildverband nr2.
De kleur GeoAntica Milano is leverbaar in; 20x30x6, 30x60x6, 60x60x6, 80x40x6, wildverband nr2, waalformaat en dikformaat.
De kleur GeoAntica Nardo is leverbaar in; 20x30x6, 60x60x6 en wildverband nr2.
De kleur GeoAntica Pavullo is leverbaar in; 20x30x6 en 30x60x6.
De kleur GeoAntica Verona is leverbaar in; 30x60x6, 60x60x6, 40x80x6 en wildverband nr2.

Prijzen GeoAntica terrastegels

De vermelde prijzen zijn advies prijzen leverancier. Brengt u een bezoek aan onze showroom, deze is 7 dagen per week geopend en wij maken u graag een scherpe totaalprijs voor al uw tuinmaterialen.

Voor GeoAntica tuintegels bent u bij Reijmer Sierbestrating aan het juiste adres.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment