Waarom GeoSteen MBI

De verzamelnaam voor alle kleurechte producten Van MBI. De tuin is veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten en te relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest, met de keuze voor een MBI terrastegel kiest u altijd voor kwaliteit en originaliteit! GeoSteen Mbi is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen mbi  tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Nieuw in het GeoSteen assortiment 2015

De 3,7 cm dikke Vederlichte terrastegels, GeoTopsStretto, GeoTops Color 3.0 en de GeoTops Ardesia. Verkrijgbaar in de afmetingen: 60x30x3,7, 60x60x3,7, 50x50x3,7, 80x40x3,7, 80x80x3,7 en wildverband nr2.
Deze tegels zijn 3,7 cm dik, hierdoor uitermate geschikt als terrastegel, gemakkelijk te verwerken en slechts 82 kg per m2, daardoor gemakkelijk te verwerken voor uw stratenmaker. Een vederlichte terrastegel van topkwaliteit. Voorzien van Protection plus factor 30. Daardoor zijn de tegels kleurvast en slijtvast, onderhoudsvriendelijk en voorzien van Footcomfort.
Deze vederlichte terrastegels zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:
GeoTops Stretto (Strakke rand), GeoTops Ardesia (leisteenstructuur) en de GeoTops Color 3.0 Uitgewassen toplaag).

Ook nieuw in 2015 zijn de GeoStretto en de GeoAnticato deze zijn leverbaar in 6 cm dik.


Leest u hieronder verder voor de mogelijkheden van de GeoSteen Mbi en bekijk de diverse product eigenschappen.

MBI GeoSteen

Hoe ziet jouw 4-seizoenen terras eruit?

Kies je voor GeoSteen, dan kies je ook voor het meest persoonlijke terras van Nederland. In totaal zijn er 19 verschillende soorten die verschillen in afwerking, kleur, vorm, formaat en andere eigenschappen die jij belangrijk vindt.

 

 
Eigenschappen en kenmerken MBI Tegels:

 Reijmer Sierbestrating kan u al deze produkten leveren.

MBI GeoTops Color 3.0 - Protection Plus Factor 30

GeoTops Color 3.0 MBIGeoTops Color 3.0 Nieuw in 2015. Een vederlichte terrastegel gemakkelijk te verwerken voor uw stratenmaker, de tegels wegen slechts 82kg per m². Terrastegels met een kleurechte, natuurlijke, hoogwaardige toplaag met uitgewassen nabewerking. Maat-en slijtvast en kleurecht.

Bekijk alle kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Color 3.0 Dusk Black
>> GeoTops Color 3.0 Graphite Roast
>> GeoTops Color 3.0 Harvest Gold
>> GeoTops Color 3.0 Lakeland Grey
>> GeoTops Color 3.0 Twilight Bronze

 

MBI GeoColor 3.0 - Protection Plus Factor 30

GeoColor 3.0 MBIGeoColor 3.0! Een echte nieuwe GeoSteen met een natuurlijke, kleurechte toplaag van minuscuul, fijn, natuurlijk materiaal. Dit materiaal wordt heel fijn gewassen, gelucideerd en daarna nog eens voorzien van Protection Plus Factor 30: de allerhoogste beschermingsfactor binnen het MBI programma! GeoColor 3.0 is dus niet alleen stoer, robuust, maar ook uiterst fijn en onderhoudsvriendelijk!

Bekijk kleuren en afmetingen:

>> GeoColor 3.0 Dusk Black
>> GeoColor 3.0 Graphite Roast
>> GeoColor 3.0 Harvest Gold
>> GeoColor 3.0 Lakeland Grey
>> GeoColor 3.0 Twilight Bronze

 

MBI GeoColor+ - Protection Plus Factor 15

GeoColor+ MBIGeo Color + terrastegels met een 100 procent kleurechte, natuurlijke, hoogwaardige toplaag met uitgewassen nabewerking. De natuursteentjes komen in het zicht waardoor een bijzonder trendy en mooi geheel ontstaat. Maat-en slijtvast en kleurecht. 

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoColor+ Solid Black
>> GeoColor+ Savile Grey
>> GeoColor+ Sallands Bont
>> GeoColor+ Etna Grey
>> GeoColor+ Geel/Oranje

 

MBI Geo Ardesia - Protection Plus Factor 30

Geo Ardesia MBIGeoArdesia is een product met een natuurlijke toplaag voorzien van een uniek, lichtgolvend en variërend profiel, hetgeen zorgt voor een fraai en stijlvol schaduweffect op uw terras. De GeoArdesia is kleur-, maat- en slijtvast, en onderhoudsarm. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! De GeoArdesia is een kwalitatief zeer fraaie en goede, maar bovenal betaalbare serie.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> Geo Ardesia Milano
>> Geo Ardesia Riviera
>> Geo Ardesia Roma
>> Geo Ardesia Cannobio


MBI GeoTops Ardesia - Protection Plus Factor 30

GeoTops Ardesia MBIGeotops Ardesia is een speciale uitvoering van de GeoArdesia tegel. Met twee opmerkelijke en handige verschillen. Ten eerste is de GeoTops Ardesia voorzien van de beproefde Protection Plus factor 30, waardoor intensief onderhoud tot het verleden behoort. Ten tweede is hij met een dikte van slechts 5 cm en het bijbehorende lichte gewicht niet alleen ideaal voor het terras, maar ook voor de statenmaker.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Ardesia Milano
>> GeoTops Ardesia Riviera
>> GeoTops Ardesia Roma
>> Geotops Ardesia Cannobio


MBI GeoStretto - Protection Plus Factor 30

GeoStrettoGeoStretto zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De ietwat rafelige, natuurlijke rand zorg voor de moderne flair van deze strakke tegel. Uw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker vormgegeven. Daarbij is dit de ideale vlakke tegel om te genieten van buiten. Dankzij de Protection Plus, met de hoogste factor 30, is uw terras super onderhoudsvriendelijk. 

 >> Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoStretto Cannobio
>> GeoStretto Lasize
>> GeoStretto Milano
>> GeoStretto Nardo
>> GeoStretto Riviera
>> GeoStretto Roma

 

MBI GeoTops Stretto - Protection Plus Factor 30

GeoTops Stretto MBIGeoTops Stretto is net als de GeoStretto voorzien van het unieke Protection Plus Factor 30. Hierdoor behoort intensief onderhoud tot het verleden. GeoTops Stretto is slechts 3,7 cm dik, dus ideaal voor uw terras en uiterst vriendelijk voor uw stratenmaker. 

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Stretto Cannobio
>> GeoTops Stretto Milano
>> GeoTops Stretto Riviera
>> GeoTops Stretto Roma

 

MBI GeoAntica - Protection Plus Factor 15

GeoAntica MBIDe GeoAntica tegels zijn innovatief verouderd waardoor een nostalgische look ontstaat, maar dan wel met een trendy uitstraling van deze tijd. Maatvast en makkelijk te onderhouden, en ook nog eens voorzien van Footcomfort. De basis van deze tegel bestaat uit een speciaal cement waar algen en bossen minder vat op krijgen. Dat bespaart u de komende jaren veel onderhoud.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAntica Bergamo
>> GeoAntica Cannobio
>> GeoAntica Castilla
>> GeoAntica Milano
>> GeoAntica Modena
>> GeoAntica Napoli
>> GeoAntica Nardo
>> GeoAntica RivieraMBI GeoSenza Travertino - Protection Plus Factor 30

GeoSenza Travertino MBIGeoSenza Travertino tegels zijn voorzien van Footcomfort en afgewerkt met Protection Plus factor 30. Een prachtig, duurzaam terras, waarbij de unieke look van travertin behouden is gebleven. Een vorstbestendige, slijtvaste, kleurechte steen: dat is NATUURLIJK genieten.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoSenza Travertino Autumno
>> GeoSenza Travertino Carbonato
>> GeoSenza Travertino Giallo Crema
>> GeoSenza Travertino Grigio/Nero
>> GeoSenza Travertino NeroMBI GeoAnticato - Protection Plus Factor 30

GeoAnticato LasizeGeoAnticato is comfortabel voor uw voeten (Footcomfort) beschermd met het unieke Protection Plus Factor 30. Maatvast, Kleurvast, very easy 2 clean, geproduceerd met groene stroom. Uw tuin wordt echt een thuis door de perfecte mi x van natuur, strak-en speelsheid die de GeoAnticato eigen is.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAnticato Lasize
>> GeoAnticato Cannobio
>> GeoAnticato Milano
>> GeoAnticato Nardo
>> GeoAnticato Riviera
>> GeoAnticato RomaMBI GeoSenza Puro - Protection Plus Factor 30

GeoSenza Puro Grigio NeroDe GeoSenza Puro heeft een kleurechte toplaag die eerst zeer licht is gestraald en vervolgens gelucideerd. Zo ontstaat een zeer natuurlijke, lichte en fraaie oppervlaktetextuur. De GeoSenza Puro is voorzien van Footcomfort.  

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoSenza Puro Autumno
>> GeoSenza Puro Carbonato
>> GeoSenza Puro Giallo Crema
>> GeoSenza Puro Nero
>> GeoSenza Puro Grigio/Nero MBI GeoPiazza - Protection Plus Factor 25

GeoPiazza MilanoNog nooit lagen beton en natuursteen zo dicht bij elkaar. De GeoPiazza mag oprecht natuursteen op een betonnen drager worden genoemd. De lichte ‘houtnerftextuur’ geeft een bijzonder mooi schaduweffect aan deze sfeervolle tegels. Uw oprit, tuinpad, patio of terras zal daadwerkelijk tot leven komen met dit kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Met GeoPiazza geeft u echt vorm en kleur aan het dagelijks leven!

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoPiazza Cannobio
>> GeoPiazza Milano
>> GeoPiazza Modena
>> GeoPiazza Riviera
>> GeoPiazza Roma
>> GeoPiazza VareseMBI GeoVolta - Protection Plus Factor 30

De collectie Geosteen met verschillende formaten met afwisselende bijzondere leisteenstructuren en voorzien van een kleurechte toplaag met een mooie afwerking van Protection Plus factor 30 MBI bescherming. Deze collectie is bijzonder natuurlijk uitgevoerd door ook de maatvast afgewerkte kanten van de producten te voorzien van een natuurlijk reliëf. De toepassing van GeoVolta op uw terras zal u zeer zeker energie geven tot in lengte van jaren.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVolta Cannobio
>> GeoVolta Milano
>> GeoVolta Riviera
>> GeoVolta RomaMBI GeoFacetto - Protection Plus Factor 25

GeoFacettoStrak, basic, modern, minimalistisch, kleurecht en betaalbaar! Dat zijn de kernwoorden van de nieuwe GeoFacetto-collectie. De stenen hebben een dichte, kleurechte toplaag en strak afgewerkte facetranden. Dankzij de facetranden kunt u uw tuin echt strak bestraten en, in combinatie met de optimale lichtval, ontstaan er prachtige schaduweffecten.

GeoFacetto is er in diverse kleuren en formaten:

>> GeoFacetto Bergamo
>> GeoFacetto Milano
>> GeoFacetto Riviera

 

MBI GeoAlivo - Protection Plus Factor 15

GeoSenza Puro Grigio NeroDit ‘richtingloze’ verband van de GeoAlivo geeft u de mogelijkheid om een ongekende veelheid aan natuurlijke patronen te maken. Dit unieke concept bestaat namelijk maar uit één vorm, een vijfhoekig model met natuurlijke ‘geschuurde’ kanten. Welke richting u ook kiest, het past altijd. GeoAlivo bestaat uit een familie van 4 verschillende kleuren en patronen en is uiteraard voorzien van Protection Plus factor 15.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAlivo Cannobio
>> GeoAlivo Milano
>> GeoAlivo Roma
>> GeoAlivo RivieraMBI GeoVecchio - Protection Plus Factor 30

GeoVecchio Helemaal passend in de stijl en trend van Oud en Hip is het Hypermoderne wildverband GeoVecchio. De naam geeft het al aan; "Vecchio", betekend "Oud" in het Italiaans. Binnen dit wildverband treft u in één producttype maar liefst drie verschillende texturen aan. Daarnaast treft u drie moderne en vernieuwende maatvoeringen aan die compleet in wildverband voor u worden geleverd. Uiteraard altijd voorzien van de hoogste MBI Protection Plus beschermingsfactor 30 voor een onderhoudsvriendelijk en duurzaam terras! Zacht voor de voeten, aaibaar maar zeker niet glad!

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVecchio Cannobio
>> GeoVecchio Lasize
>> GeoVecchio Milano
>> GeoVecchio RomaMBI GeoVenta - Protection Plus Factor 30

GeoVentaAlsof de eerste zwoele zomerbries over uw terras heeft gewaaid en u lekker mijmerend uitrust met in uw hand een koel glas, kijkend in de verte en optimaal genietend van de eerste zwoele zomeravonden die zich aandienen. Dat is het gevoel dat deze nieuwe serie GeoVenta ongetwijfeld op zal roepen. Een mooie, natuurlijke, moderne golvende textuur benadrukt dit gevoel. Een kleurecht product met een bijzondere uitstraling, hoog van kwaliteit en met legio toepassingsmogelijkheden.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVenta Cannobio
>> GeoVenta Milano
>> GeoVenta Roma
>> GeoVenta Nardo
De vermelde prijzen van de Geosteen Mbi zijn consumentadvies prijzen, vraagt u geheel vrijblijvend om onze scherpste prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x