Kleurechte Terrastegels

KLEURECHTE SIERBESTRATING

Kleurechte terrastegels is bestrating voorzien van een 100% natuurlijke deklaag. Tot je kennismaakt met GeoSteen®, twijfel je tussen een keramisch, natuurstenen en een betonnen terras. Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. En dan ontdek je GeoSteen®: hèt 4 seizoenen terras!

Nieuw in 2015 zijn de 3,7 cm vederlichte kleurechte Series Geotops stretto, Geotopscolor 3.0 en de Geotops Ardesia. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

GeoSteen® is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen® tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden dan ook uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud. Wij verkopen een groot assortiment kleurechte terrastegels.

De vele voordelen van GeoSteen® Kleurechte Terrastegels

icon_lente

 

Lente

Bij het zien van de eerste lentezon wil je het liefst meteen kunnen genieten van je terras. Dat kan, als je voor GeoSteen® kiest. Naast een ruime keuze in een veelvoud van grote, comfortabele formaten heb je van onkruid, algen en mos minder last. Deze ongenode gasten kunnen zich minder aan het oppervlak van een GeoSteen® terras hechten.

 

icon_zomer

 

Zomer

Het seizoen waarin je het meest intensief gebruik maakt van je terras! Fel langdurig zonlicht zorgt bij veel producten voor verkleuring en een heet terras, dat je niet op blote voeten kunt belopen. Wat te denken van BBQ-vlekken? Kies je voor GeoSteen®, dan geniet je zonder problemen van alles wat de zomer zo prettig maakt.
 

icon_herfst

 

Herfst

Het meest gure, natte seizoen van het jaar. Waarin je het terras nauwelijks gebruikt om op te zitten, maar vooral als ‘tussenstation’ op weg naar de garage of je behaaglijke woonkamer. Maar áls het najaarszonnetje schijnt, wil je direct genieten! Dus niet onnodig veel schrobben. GeoSteen® maakt het je makkelijk.

 

icon_winter

Winter

De winter heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het vertier van een sneeuwpop maken, aan de andere kant ligt het gevaar van een fikse glijpartij op de loer. Met GeoSteen® behoren de winterse problemen van bakstenen en natuurstenen terrassen tot het verleden. Want GeoSteen® is gegarandeerd vorstbestendig en geeft je grip als het nodig is.

 

icon_vochtbestendig

 

Makkelijk schoon te houden

Kleurechte terrastegels zijn niet alleen eenvoudig te reinigen. Ook de vuil- en waterafstotende eigenschappen maken het leven nét even wat makkelijker. Dit alles dankzij de hoogste Protection Plus bescherming. 

icon_kleurecht

 

De kleur blijft de kleur

De kwaliteit en kleur van een GeoSteen® terras blijven langer behouden dan die van een standaardterras. Allemaal dankzij de ijzersterke, kleurechte toplaag, gemaakt met kleurvaste materialen die van nature hun kleur behouden.

Comfortabel voor je voeten

Hartje zomer kan de gevoelstemperatuur van natuurstenen terrastegels behoorlijk oplopen. Maar GeoSteen® geeft de voeten altijd een comfortabele landing. Je ervaart bovendien meer comfort dan bij natuursteen en gewone betonsteen, dankzij speciale afwerkingen zoals een egale of geborstelde toplaag. Wij noemen dit Footcomfort.


 


 

De slimste keuze

GeoSteen combineert de voordelen van natuursteen en beton. Enerzijds kies je voor de uitstraling van natuursteen en anderzijds voor de kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van beton. 

 


De verzamel-naam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is GeoSteen.

GeoSteen in het segment tuin onderscheidt zich door een groot aantal formaten, verbanden en een variëteit aan vernieuwende texturen. Met GeoSteen zijn veel grotere formaten mogelijk met minder voegen, dan met traditioneel baksteen. Daarnaast zorgt variatie in profiel en nabewerking voor verschillende uitstralingen, zoals GeoAntica, GeoColor+, en GeoSenza Puro. In de zomerzon is GeoSteen veel comfortabeler voor blote voeten dan natuursteen. Daarnaast is er GeoSteen met een duurzame toplaag- bescherming, Protection Plus van MBI, waardoor de steen beter en langer mooi blijft.

De productlijnen GeoAnticato, Geo Volta en Geo Ardesia zijn tevens voorzien van het unieke Footcomfort, waardoor het heerlijk lopen is op deze tegels. Wie wil dat nou niet? Dankzij een speciale behandeling voelen de tegels zachter aan.

De tuin is veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten en te relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest, met de keuze voor een MBI terrastegel kiest u altijd voor kwaliteit en originaliteit! 

Toplaag 
De ijzersterke en kleurechte toplaag is gemaakt met kleurvaste materialen die van nature hun kleur behouden. Dit garandeert een duurzaam kwalitatieve  uitstraling én verlengt de levensduur en kleurvastheid van je 4-seizoenen terras aanzienlijk. Wil je het terras extra beschermen tegen verontreiniging? Kies dan voor een GeoSteen® terras met de hoogste Protection Plus bescherming

Beton
GeoSteen® bestaat uit een natuurlijke toplaag daar waar het nodig is en uit beton waar het kan. De betonlaag zorgt voor de benodigde stabiliteit en stevigheid van je terras. Deze laag maakt GeoSteen® zowel kwalitatief als budgettair tot de slimste koop.

 

Kies je voor GeoSteen, dan kies je ook voor het meest persoonlijke terras van Nederland. In totaal zijn er 19 verschillende soorten die verschillen in afwerking, kleur, vorm, formaat en andere eigenschappen die jij belangrijk vindt. 

 

Leest u hieronder verder voor de mogelijkheden van de GeoSteen, of bekijk direct het assortiment GeoSteen kleurechte terrastegels . 

Ook vindt u hier de verwerkingsvoorschriften voor de producten van MBI Beton. 

De vermelde prijzen zijn consumentadvies prijzen, vraagt u geheel vrijblijvend om onze scherpste prijs van onze kleurechte terrastegels.

 

 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x