Kleurechte Terrastegels

KLEURECHTE SIERBESTRATING

Kleurechte terrastegels is bestrating voorzien van een 100% natuurlijke deklaag. Tot je kennismaakt met GeoSteen®, twijfel je tussen een keramisch, natuurstenen en een betonnen terras. Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. En dan ontdek je GeoSteen®: hèt 4 seizoenen terras!

GeoSteen® is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen® tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden dan ook uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud. Wij verkopen een groot assortiment kleurechte terrastegels.

De vele voordelen van GeoSteen® Kleurechte Terrastegels

Bij het zien van de eerste lentezon wil je het liefst meteen kunnen genieten van je terras. Dat kan, als je voor GeoSteen® kiest. Naast een ruime keuze in een veelvoud van grote, comfortabele formaten heb je van onkruid, algen en mos minder last. Deze ongenode gasten kunnen zich minder aan het oppervlak van een GeoSteen® terras hechten.

Zomer

Het seizoen waarin je het meest intensief gebruik maakt van je terras! Fel langdurig zonlicht zorgt bij veel producten voor verkleuring en een heet terras, dat je niet op blote voeten kunt belopen. Wat te denken van BBQ-vlekken? Kies je voor GeoSteen®, dan geniet je zonder problemen van alles wat de zomer zo prettig maakt.
 

Herfst

Het meest gure, natte seizoen van het jaar. Waarin je het terras nauwelijks gebruikt om op te zitten, maar vooral als ‘tussenstation’ op weg naar de garage of je behaaglijke woonkamer. Maar áls het najaarszonnetje schijnt, wil je direct genieten! Dus niet onnodig veel schrobben. GeoSteen® maakt het je makkelijk.

Winter

De winter heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het vertier van een sneeuwpop maken, aan de andere kant ligt het gevaar van een fikse glijpartij op de loer. Met GeoSteen® behoren de winterse problemen van bakstenen en natuurstenen terrassen tot het verleden. Want GeoSteen® is gegarandeerd vorstbestendig en geeft je grip als het nodig is.


Makkelijk schoon te houden

Kleurechte terrastegels zijn niet alleen eenvoudig te reinigen. Ook de vuil- en waterafstotende eigenschappen maken het leven nét even wat makkelijker. Dit alles dankzij de hoogste Protection Plus bescherming.


De kleur blijft de kleur

De kwaliteit en kleur van een GeoSteen® terras blijven langer behouden dan die van een standaardterras. Allemaal dankzij de ijzersterke, kleurechte toplaag, gemaakt met kleurvaste materialen die van nature hun kleur behouden.


Comfortabel voor je voeten

Hartje zomer kan de gevoelstemperatuur van natuurstenen terrastegels behoorlijk oplopen. Maar GeoSteen® geeft de voeten altijd een comfortabele landing. Je ervaart bovendien meer comfort dan bij natuursteen en gewone betonsteen, dankzij speciale afwerkingen zoals een egale of geborstelde toplaag. Wij noemen dit Footcomfort.


De slimste keuze

GeoSteen combineert de voordelen van natuursteen en beton. Enerzijds kies je voor de uitstraling van natuursteen en anderzijds voor de kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van beton. 

 

De verzamel-naam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is GeoSteen.

GeoSteen in het segment tuin onderscheidt zich door een groot aantal formaten, verbanden en een variëteit aan vernieuwende texturen. Met GeoSteen zijn veel grotere formaten mogelijk met minder voegen, dan met traditioneel baksteen. Daarnaast zorgt variatie in profiel en nabewerking voor verschillende uitstralingen, zoals GeoAntica, GeoColor+, en GeoSenza Puro. In de zomerzon is GeoSteen veel comfortabeler voor blote voeten dan natuursteen. Daarnaast is er GeoSteen met een duurzame toplaag- bescherming, Protection Plus van MBI, waardoor de steen beter en langer mooi blijft.

De productlijnen GeoAnticato, Geo Volta en Geo Ardesia zijn tevens voorzien van het unieke Footcomfort, waardoor het heerlijk lopen is op deze tegels. Wie wil dat nou niet? Dankzij een speciale behandeling voelen de tegels zachter aan.

De tuin is veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten en te relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest, met de keuze voor een MBI terrastegel kiest u altijd voor kwaliteit en originaliteit! 

Toplaag 
De ijzersterke en kleurechte toplaag is gemaakt met kleurvaste materialen die van nature hun kleur behouden. Dit garandeert een duurzaam kwalitatieve  uitstraling én verlengt de levensduur en kleurvastheid van je 4-seizoenen terras aanzienlijk. Wil je het terras extra beschermen tegen verontreiniging? Kies dan voor een GeoSteen® terras met de hoogste Protection Plus bescherming

Beton
GeoSteen® bestaat uit een natuurlijke toplaag daar waar het nodig is en uit beton waar het kan. De betonlaag zorgt voor de benodigde stabiliteit en stevigheid van je terras. Deze laag maakt GeoSteen® zowel kwalitatief als budgettair tot de slimste koop.

 

Kies je voor GeoSteen, dan kies je ook voor het meest persoonlijke terras van Nederland. In totaal zijn er 19 verschillende soorten die verschillen in afwerking, kleur, vorm, formaat en andere eigenschappen die jij belangrijk vindt. 

 

Leest u hieronder verder voor de mogelijkheden van de GeoSteen, of bekijk direct het assortiment GeoSteen kleurechte terrastegels . 


De vermelde prijzen zijn consumentadvies prijzen, vraagt u geheel vrijblijvend om onze scherpste prijs van onze kleurechte terrastegels.

 

 

Waarom GeoSteen MBI

De verzamelnaam voor alle kleurechte producten Van MBI. De tuin is veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten en te relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest, met de keuze voor een MBI terrastegel kiest u altijd voor kwaliteit en originaliteit! GeoSteen Mbi is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen mbi  tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door.

Nieuw in het GeoSteen assortiment

De 4 cm dikke Vederlichte terrastegels, GeoTopsStretto, GeoTops Color 3.0 en de GeoTops Ardesia. Verkrijgbaar in de afmetingen: 60x30x4, 60x60x3,7, 50x50x3,7, 80x40x3,7, 80x80x3,7 en wildverband nr2.
Deze tegels zijn 3,7 cm dik, hierdoor uitermate geschikt als terrastegel, gemakkelijk te verwerken en slechts 82 kg per m2, daardoor gemakkelijk te verwerken voor uw stratenmaker. Een vederlichte terrastegel van topkwaliteit. Voorzien van Protection plus factor 30. Daardoor zijn de tegels kleurvast en slijtvast, onderhoudsvriendelijk en voorzien van Footcomfort.
Deze vederlichte terrastegels zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:
GeoTops Stretto (Strakke rand), GeoTops Ardesia (leisteenstructuur) en de GeoTops Color 3.0 Uitgewassen toplaag).

Leest u hieronder verder voor de mogelijkheden van de GeoSteen Mbi en bekijk de diverse product eigenschappen.

MBI GeoSteen

Hoe ziet jouw 4-seizoenen terras eruit?

Kies je voor GeoSteen, dan kies je ook voor het meest persoonlijke terras van Nederland. In totaal zijn er 19 verschillende soorten die verschillen in afwerking, kleur, vorm, formaat en andere eigenschappen die jij belangrijk vindt.

 

 
Eigenschappen en kenmerken MBI Tegels:

 Reijmer Sierbestrating kan u al deze produkten leveren.

MBI GeoTops Color 3.0 - Protection Plus Factor 30

GeoTops Color 3.0 MBIGeoTops Color 3.0 Nieuw in 2015. Een vederlichte terrastegel gemakkelijk te verwerken voor uw stratenmaker, de tegels wegen slechts 82kg per m². Terrastegels met een kleurechte, natuurlijke, hoogwaardige toplaag met uitgewassen nabewerking. Maat-en slijtvast en kleurecht.

Bekijk alle kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Color 3.0 Dusk Black
>> GeoTops Color 3.0 Graphite Roast
>> GeoTops Color 3.0 Harvest Gold
>> GeoTops Color 3.0 Lakeland Grey
>> GeoTops Color 3.0 Twilight Bronze

 

MBI GeoColor 3.0 - Protection Plus Factor 30

GeoColor 3.0 MBIGeoColor 3.0! Een echte nieuwe GeoSteen met een natuurlijke, kleurechte toplaag van minuscuul, fijn, natuurlijk materiaal. Dit materiaal wordt heel fijn gewassen, gelucideerd en daarna nog eens voorzien van Protection Plus Factor 30: de allerhoogste beschermingsfactor binnen het MBI programma! GeoColor 3.0 is dus niet alleen stoer, robuust, maar ook uiterst fijn en onderhoudsvriendelijk!

Bekijk kleuren en afmetingen:

>> GeoColor 3.0 Dusk Black
>> GeoColor 3.0 Graphite Roast
>> GeoColor 3.0 Harvest Gold
>> GeoColor 3.0 Lakeland Grey
>> GeoColor 3.0 Twilight Bronze

 

MBI GeoColor+ - Protection Plus Factor 15

GeoColor+ MBIGeo Color + terrastegels met een 100 procent kleurechte, natuurlijke, hoogwaardige toplaag met uitgewassen nabewerking. De natuursteentjes komen in het zicht waardoor een bijzonder trendy en mooi geheel ontstaat. Maat-en slijtvast en kleurecht. 

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoColor+ Solid Black
>> GeoColor+ Savile Grey
>> GeoColor+ Sallands Bont
>> GeoColor+ Etna Grey
>> GeoColor+ Geel/Oranje

 

MBI Geo Ardesia - Protection Plus Factor 30

Geo Ardesia MBIGeoArdesia is een product met een natuurlijke toplaag voorzien van een uniek, lichtgolvend en variërend profiel, hetgeen zorgt voor een fraai en stijlvol schaduweffect op uw terras. De GeoArdesia is kleur-, maat- en slijtvast, en onderhoudsarm. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! De GeoArdesia is een kwalitatief zeer fraaie en goede, maar bovenal betaalbare serie.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> Geo Ardesia Milano
>> Geo Ardesia Riviera
>> Geo Ardesia Roma
>> Geo Ardesia Cannobio


MBI GeoTops Ardesia - Protection Plus Factor 30

GeoTops Ardesia MBIGeotops Ardesia is een speciale uitvoering van de GeoArdesia tegel. Met twee opmerkelijke en handige verschillen. Ten eerste is de GeoTops Ardesia voorzien van de beproefde Protection Plus factor 30, waardoor intensief onderhoud tot het verleden behoort. Ten tweede is hij met een dikte van slechts 5 cm en het bijbehorende lichte gewicht niet alleen ideaal voor het terras, maar ook voor de statenmaker.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Ardesia Milano
>> GeoTops Ardesia Riviera
>> GeoTops Ardesia Roma
>> Geotops Ardesia Cannobio


MBI GeoStretto - Protection Plus Factor 30

GeoStrettoGeoStretto zet de nieuwe norm voor strakke terrastegels. De ietwat rafelige, natuurlijke rand zorg voor de moderne flair van deze strakke tegel. Uw terras lijkt niet alleen groter, maar ook moderner en strakker vormgegeven. Daarbij is dit de ideale vlakke tegel om te genieten van buiten. Dankzij de Protection Plus, met de hoogste factor 30, is uw terras super onderhoudsvriendelijk. 

 >> Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoStretto Cannobio
>> GeoStretto Lasize
>> GeoStretto Milano
>> GeoStretto Nardo
>> GeoStretto Riviera
>> GeoStretto Roma

 

MBI GeoTops Stretto - Protection Plus Factor 30

GeoTops Stretto MBIGeoTops Stretto is net als de GeoStretto voorzien van het unieke Protection Plus Factor 30. Hierdoor behoort intensief onderhoud tot het verleden. GeoTops Stretto is slechts 3,7 cm dik, dus ideaal voor uw terras en uiterst vriendelijk voor uw stratenmaker. 

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoTops Stretto Cannobio
>> GeoTops Stretto Milano
>> GeoTops Stretto Riviera
>> GeoTops Stretto Roma

 

MBI GeoAntica - Protection Plus Factor 15

GeoAntica MBIDe GeoAntica tegels zijn innovatief verouderd waardoor een nostalgische look ontstaat, maar dan wel met een trendy uitstraling van deze tijd. Maatvast en makkelijk te onderhouden, en ook nog eens voorzien van Footcomfort. De basis van deze tegel bestaat uit een speciaal cement waar algen en bossen minder vat op krijgen. Dat bespaart u de komende jaren veel onderhoud.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAntica Bergamo
>> GeoAntica Cannobio
>> GeoAntica Castilla
>> GeoAntica Milano
>> GeoAntica Modena
>> GeoAntica Napoli
>> GeoAntica Nardo
>> GeoAntica RivieraMBI GeoSenza Travertino - Protection Plus Factor 30

GeoSenza Travertino MBIGeoSenza Travertino tegels zijn voorzien van Footcomfort en afgewerkt met Protection Plus factor 30. Een prachtig, duurzaam terras, waarbij de unieke look van travertin behouden is gebleven. Een vorstbestendige, slijtvaste, kleurechte steen: dat is NATUURLIJK genieten.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoSenza Travertino Autumno
>> GeoSenza Travertino Carbonato
>> GeoSenza Travertino Giallo Crema
>> GeoSenza Travertino Grigio/Nero
>> GeoSenza Travertino NeroMBI GeoAnticato - Protection Plus Factor 30

GeoAnticato LasizeGeoAnticato is comfortabel voor uw voeten (Footcomfort) beschermd met het unieke Protection Plus Factor 30. Maatvast, Kleurvast, very easy 2 clean, geproduceerd met groene stroom. Uw tuin wordt echt een thuis door de perfecte mi x van natuur, strak-en speelsheid die de GeoAnticato eigen is.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAnticato Lasize
>> GeoAnticato Cannobio
>> GeoAnticato Milano
>> GeoAnticato Nardo
>> GeoAnticato Riviera
>> GeoAnticato RomaMBI GeoSenza Puro - Protection Plus Factor 30

GeoSenza Puro Grigio NeroDe GeoSenza Puro heeft een kleurechte toplaag die eerst zeer licht is gestraald en vervolgens gelucideerd. Zo ontstaat een zeer natuurlijke, lichte en fraaie oppervlaktetextuur. De GeoSenza Puro is voorzien van Footcomfort.  

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoSenza Puro Autumno
>> GeoSenza Puro Carbonato
>> GeoSenza Puro Giallo Crema
>> GeoSenza Puro Nero
>> GeoSenza Puro Grigio/Nero MBI GeoPiazza - Protection Plus Factor 25

GeoPiazza MilanoNog nooit lagen beton en natuursteen zo dicht bij elkaar. De GeoPiazza mag oprecht natuursteen op een betonnen drager worden genoemd. De lichte ‘houtnerftextuur’ geeft een bijzonder mooi schaduweffect aan deze sfeervolle tegels. Uw oprit, tuinpad, patio of terras zal daadwerkelijk tot leven komen met dit kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Met GeoPiazza geeft u echt vorm en kleur aan het dagelijks leven!

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoPiazza Cannobio
>> GeoPiazza Milano
>> GeoPiazza Modena
>> GeoPiazza Riviera
>> GeoPiazza Roma
>> GeoPiazza VareseMBI GeoVolta - Protection Plus Factor 30

De collectie Geosteen met verschillende formaten met afwisselende bijzondere leisteenstructuren en voorzien van een kleurechte toplaag met een mooie afwerking van Protection Plus factor 30 MBI bescherming. Deze collectie is bijzonder natuurlijk uitgevoerd door ook de maatvast afgewerkte kanten van de producten te voorzien van een natuurlijk reliëf. De toepassing van GeoVolta op uw terras zal u zeer zeker energie geven tot in lengte van jaren.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVolta Cannobio
>> GeoVolta Milano
>> GeoVolta Riviera
>> GeoVolta RomaMBI GeoFacetto - Protection Plus Factor 25

GeoFacettoStrak, basic, modern, minimalistisch, kleurecht en betaalbaar! Dat zijn de kernwoorden van de nieuwe GeoFacetto-collectie. De stenen hebben een dichte, kleurechte toplaag en strak afgewerkte facetranden. Dankzij de facetranden kunt u uw tuin echt strak bestraten en, in combinatie met de optimale lichtval, ontstaan er prachtige schaduweffecten.

GeoFacetto is er in diverse kleuren en formaten:

>> GeoFacetto Bergamo
>> GeoFacetto Milano
>> GeoFacetto Riviera

 

MBI GeoAlivo - Protection Plus Factor 15

GeoSenza Puro Grigio NeroDit ‘richtingloze’ verband van de GeoAlivo geeft u de mogelijkheid om een ongekende veelheid aan natuurlijke patronen te maken. Dit unieke concept bestaat namelijk maar uit één vorm, een vijfhoekig model met natuurlijke ‘geschuurde’ kanten. Welke richting u ook kiest, het past altijd. GeoAlivo bestaat uit een familie van 4 verschillende kleuren en patronen en is uiteraard voorzien van Protection Plus factor 15.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoAlivo Cannobio
>> GeoAlivo Milano
>> GeoAlivo Roma
>> GeoAlivo RivieraMBI GeoVecchio - Protection Plus Factor 30

GeoVecchio Helemaal passend in de stijl en trend van Oud en Hip is het Hypermoderne wildverband GeoVecchio. De naam geeft het al aan; "Vecchio", betekend "Oud" in het Italiaans. Binnen dit wildverband treft u in één producttype maar liefst drie verschillende texturen aan. Daarnaast treft u drie moderne en vernieuwende maatvoeringen aan die compleet in wildverband voor u worden geleverd. Uiteraard altijd voorzien van de hoogste MBI Protection Plus beschermingsfactor 30 voor een onderhoudsvriendelijk en duurzaam terras! Zacht voor de voeten, aaibaar maar zeker niet glad!

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVecchio Cannobio
>> GeoVecchio Lasize
>> GeoVecchio Milano
>> GeoVecchio RomaMBI GeoVenta - Protection Plus Factor 30

GeoVentaAlsof de eerste zwoele zomerbries over uw terras heeft gewaaid en u lekker mijmerend uitrust met in uw hand een koel glas, kijkend in de verte en optimaal genietend van de eerste zwoele zomeravonden die zich aandienen. Dat is het gevoel dat deze nieuwe serie GeoVenta ongetwijfeld op zal roepen. Een mooie, natuurlijke, moderne golvende textuur benadrukt dit gevoel. Een kleurecht product met een bijzondere uitstraling, hoog van kwaliteit en met legio toepassingsmogelijkheden.

Bekijk kleuren en afmetingen:
>> GeoVenta Cannobio
>> GeoVenta Milano
>> GeoVenta Roma
>> GeoVenta Nardo
De vermelde prijzen van de Geosteen Mbi zijn consumentadvies prijzen, vraagt u geheel vrijblijvend om onze scherpste prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x