Betonstenen & Klinkers

Assortiment Betonstenen & Klinkers 

Reijmer Sierbestrating biedt u een zeer compleet assortiment betonstenen van een hoge kwaliteit met uitzonderlijke en zelfs unieke formaten tegen zeer scherpe prijzen! Ons assortiment bestaat uit: getrommelde en ongetrommelde stenen, strakke stenen, Tremico stenen met een deklaag voor beter kleurbehoud, stenen met een uitgewassen toplaag maar ook gecoate, nabehandelde stenen of stenen met een facetrandje.

Eigenschappen en kenemerken van Betonstenen

Kenmerken van betonstenen en klinkers zijn de variërende kleuren en de diverse afmetingen. Om aan individuele wensen tegemoet te komen, leveren wij onze betonstenen in meerdere formaten en voor bijna elk denkbaar doel. Ook vindt u hier onder andere de tremico stenen waarvan de voordelen ten opzichte van "gewone" betonstenen zijn: duurzaam en zeer onderhouds vriendelijk.  

Wij leveren betonstenen van diverse leveranciers, door ons uitgebreide assortiment sierbestrating en tuinmaterialen bieden wij u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. In onze showtuin vindt u ons gehele assortiment tuintegels, keramische buitentegels, Tuinelementen, grind / split / zand, gebakken bestrating, kleurechte terrastegels, binnentegels, kunstgras, tuinhout, betonpalen en panelen, voegzand en afwatering. U bent van harte welkom tijdens onze ruime openingstijdenen.

Altijd de beste steen voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van betonstenen en klinkers. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, krasvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  • Zeer snelle levertijden
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Voorbeeldtuinen
  • Overdekte en verwarmde showroom
  • Bijzondere en unieke materialen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel


Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail. 

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte  bij ons opvragen.

Wij maken u graag een scherpe prijs voor al uw betonstenen

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x