Tuinelementen Beton / Natuursteen

Tuinelementen onmisbaar in iedere tuin

Door niveauverschillen aan te brengen in de tuin komt uw tuin tot leven. Muurelementen zijn ideaal voor het opvangen van hoogte verschillen in uw tuin, of het maken van tuinmuren of afscheidingen. u kunt eenvoudig verhoogde bloemperken of terrassen aanleggen.  

Onze muurelementen voor uw tuin zijn eenvoudig te plaatsen en te verwerken. Wij raden u aan om laag voor laag op te bouwen. Voor muren tot 80 cm hoog is een gestabiliseerde ondergrond voldoende. Bij hogere muren adviseren wij een betonfundering.

Tuinelementen zijn leverbaar in diverse kleuren en maten.

De opsluitbanden zijn leverbaar in diverse hoogtes en kleuren, voor het opsluiten van uw bestrating of als afwerking van uw tuin. Ook het opvangen van hoogte verschillen zijn de opsluitbanden uitermate geschikt.
Ook het maken van trappen in uw tuin is nu met de traptredes 100x35x15 een eenvoudig karwei. Deze leveren we in verschillende kleuren en zijn ook leverbaar in natuursteen.

Ook de natuurstenen vijverranden worden in veel tuinen verwerkt. Ze worden gebruikt als muur afdekking, en natuurlijk als vijverrand. door de verschillende leverbare breedtes is er voor ieder wat wils. Bij de l elementen zijn ook bijpassende hoeken leverbaaar.

Bekijkt u ook eens ons gehele assortiment waaronder; tuintegels, keramische buitentegels, betonstenen & klinkers, tuinelementen, gebakken bestrating, grind / split / zand, tuinhout, kunstgras, voegzand en in-lite tuinverlichting.

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen?

Stuur ons dan gerust een mail. Wilt u een offerte ontvangen? Via onze button “offerte aanvragen” kunt u geheel vrijblijvend een prijs van de tuinelementen bij ons opvragen.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x