Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Voor een blijvend mooie steen

KLEURECHTE BESTRATING

Kleurechte terrastegels is bestrating voorzien van een 100% natuurlijke deklaag. Vaak twijfelt men tussen een keramisch, natuurstenen en een betonnen terras. Keramische en de duurdere natuursteen terrassen hebben vaak een kwalitatieve uitstraling. Beton is betaalbaarder en heeft ook op esthetisch vlak de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. 

Kleurechte bestrating is een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Het hele jaar door.

Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden dan ook uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud. Wij verkopen een groot assortiment kleurechte terrastegels.

De vele voordelen van Kleurechte Terrastegels

Bij het zien van de eerste lentezon wil je het liefst meteen kunnen genieten van je terras. Dat kan, als je voor Kleurecht kiest. Naast een ruime keuze in een veelvoud van grote, comfortabele formaten heb je van onkruid, algen en mos minder last. Deze ongenode gasten kunnen zich minder aan het oppervlak hechten.

Zomer

Het seizoen waarin je het meest intensief gebruik maakt van je terras! Fel langdurig zonlicht zorgt bij veel producten voor verkleuring en een heet terras, dat je niet op blote voeten kunt belopen. Wat te denken van BBQ-vlekken? Met Kleurechte bestrating heb je daar veel minder problemen mee.
 

Herfst

Het meest gure, natte seizoen van het jaar. Waarin je het terras nauwelijks gebruikt om op te zitten, maar vooral als ‘tussenstation’ op weg naar de garage of je behaaglijke woonkamer. Maar áls het najaarszonnetje schijnt, wil je direct genieten! Dus niet onnodig veel schrobben. 

Winter

De winter heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het vertier van een sneeuwpop maken, aan de andere kant ligt het gevaar van een fikse glijpartij op de loer. Met Kleurechte bestrating behoren de winterse problemen van bakstenen en natuurstenen terrassen tot het verleden. Want Kleurechte bestrating is gegarandeerd vorstbestendig en geeft je grip als het nodig is.


Makkelijk schoon te houden

Kleurechte terrastegels zijn niet alleen eenvoudig te reinigen. Ook de vuil- en waterafstotende eigenschappen maken het leven nét even wat makkelijker. Dit alles dankzij de hoogste bescherming.


De kleur blijft de kleur

De kwaliteit en kleur van een Kleurechte bestrating blijvt langer behouden dan die van een standaardterras. Allemaal dankzij de ijzersterke, kleurechte toplaag, gemaakt met kleurvaste materialen die van nature hun kleur behouden.


Comfortabel voor je voeten

Hartje zomer kan de gevoelstemperatuur van natuurstenen terrastegels behoorlijk oplopen. Maar Kleurechte bestrating geeft de voeten altijd een comfortabele landing. Je ervaart bovendien meer comfort dan bij natuursteen en gewone betonsteen, dankzij speciale afwerkingen zoals een egale of geborstelde toplaag. Wij noemen dit Footcomfort.

De tuin is veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten en te relaxen. Welke stijl of kleur, welke vorm of textuur u ook kiest

De vermelde prijzen zijn consumentadvies prijzen, vraagt u geheel vrijblijvend om onze scherpste prijs van onze kleurechte terrastegels.

Lees meer
Lees minder
GeoPro Arte

GeoPro Arte

Wildverband

Wildverband

Oprit bestrating

Oprit bestrating

Terrastegels

Terrastegels

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment