Keramische Buitentegels

De nieuwste trend op het gebied van tegels voor uw terras!

De keramische buitentegels zijn veel meer dan een Buitenvloer, het is een compleet en veelzijdige oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven. Het is een plezier om buitenruimte te delen met vrienden en familie. Daarom moet betegeling mooi en vooral stevig, functioneel, gemakkelijk te leggen en te onderhouden zijn. De nieuwe innovatieve keramische buiten tegels zijn de ideale oplossing voor tuinen, zwembaden en terrassen.

200 soorten keramische buitentegels +/- 2 cm dik.

Nieuw GeoCeramica, een 4 cm tegel met 3 cm onderbeton en 1 cm keramiek.

De combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn®-drager is uniek en revolutionair. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Het keramiek is onlosmakelijk verbonden met de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag met geïntegreerde afstandshouders. Hierdoor is plaatsing van deze sierbestrating makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten in vergelijking tot normale keramische tegels. Bovendien is het product geschikt voor elk type ondergrond. GeoCeramica® heeft alle testen met verve doorstaan en gaat een nieuwe dimensie aan sierbestrating toevoegen. Nieuw is ook het formaat 60x30x4, deze afmeting is leverbaar in verschillende kleuren en structuren. 

Bekijk hier de collectie, de voordelen en eigenschappen van GeoCeramica.

Eigenschappen van Keramische buitentegels.

Gegarandeerd een uitstekende prestatie: vorstbestendig, hoge sterkte en gemakkelijk schoon te maken ook met behulp van hoge drukreinigers. Tevens bestand tegen zouten, schimmels en mos, verwijderbaar, herbruikbaar, antislip, vuurbestendig en vooral makkelijk te installeren. Keramische buitentegels zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen o.a 30x60, 60x60, 60x90, 60x120, 80x80, 45x90, 30x120 en 40x120.

Nog meer informatie over de keramische buitentegels vindt u hieronder; Wat is een keramische terras tegel.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  •        Zeer snelle levertijden
  •        Uiterst scherpe prijzen
  •        Voorbeeldtuinen
  •        Overdekte en verwarmde showroom
  •        Bijzondere en unieke materialen
  •        Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor keramische buitentegels  bij ons opvragen.

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x