Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Kleurechte Terrastegels

WAAROM KLEURECHTE TEGELS?

Kleurechte terrastegels van beton zijn zeer duurzaam en bieden ook een langdurige kleurvastheid. Dit komt door de hoogwaardige toplaag, die is gemaakt van kleurvaste materialen en waardoor de kleuren langer behouden blijven. 

Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud. Wij verkopen een groot assortiment kleurechte terrastegels.

AFMETINGEN KLEURECHTE BESTRATING

In ons zeer uitgebreide assortiment vind je kleurechte betontegels in de afmetingen 30x60, 60x60, 50x50, 25x50, 40x80, 80x80 en 100x100 cm en in wildverband. Bekijk hieronder per afmeting de leverbare kleuren.

De verzamelnaam voor alle kleurechte producten Van MBI is de GeoSteen®. Een nieuwe categorie terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Met extra gemak, comfort én een enorme keuzevrijheid in formaten, verbanden, profielen en nabewerkingen. Dat maakt GeoSteen® tot het terras dat het beste bij je past. Het hele jaar door. Naast ons assortiment kleurechte tegels bieden wij u nog veel meer tuintegels.

WELKE PRODUCTEN VERKOPEN WIJ?

Naast onze kleurvaste terrastegels van MBI en Facade Beton bieden wij u een ruim assortiment tuinmaterialen van diverse leveranciers. In onze showtuin en ook op de website vindt u ons assortiment tuinmaterialen,waaronder: Tuintegels, keramische buitentegels, stenen & klinkers, muurelementen, tuinelementen, afwerking / onderhoud, tuinhout, Tuinverlichting, grind / split / zand, gebakken bestrating, kunstgras, betonpalen en panelen, voegzand en afwatering.

U bent van harte welkom tijdens onze ruime openingstijden. Waar wij u graag onder het genot van een kopje koffie de scherpste prijs maken voor al uw tuinmaterialen.

Kleurechte tegels bij Reijmer sierbestrating ... de beste keuze!

Lees meer
Lees minder
30x60 cm

30x60 cm

40x80 cm

40x80 cm

50x50 cm

50x50 cm

60x60 cm

60x60 cm

80x80 cm

80x80 cm

100x100 cm

100x100 cm

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment