Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Decortegels met motief

Decor tegels voor in de tuin

Decor tegels zijn zeer geschikt om uw tuin het hele jaar door een beetje extra kleur te geven. Deze tegels hebben veel verschillende motieven, en zijn zowel in keramisch tegels leverbaar als ook  betontegels met motief. Leuk voor onder de terras tafel of juist om een rand om het terras heen te leggen of als enkele tegel die er af en toe uit springt. De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt uw fantasie erop los laten. Reijmer Sierbestrating heeft van meerdere fabrikanten allerlei motief/ decor tegels liggen. Kom eens een kijkje nemen en raak geïnspireerd.

REIJMER SIERBESTRATING HET ADRES VOOR AL UW BESTRATINGSMATERIALEN

Ook voor opsluitbandentraptredesafwateringtuinhoutstenen en klinkers bent u bij ons aan het juiste adres. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, krasvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

ONZE SHOWROOM IS 7 DAGEN PER WEEK GEOPEND VOOR DESKUNDIG ADVIES EN SCHERPE PRIJZEN.

Bij Reijmer Sierbestrating in Westervoort vindt u een compleet assortiment tuinmaterialen

Lees meer
Lees minder
Cerasolid Decor

Cerasolid Decor

Geoceramica Decor

Geoceramica Decor

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment