Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Geïmpregneerde Betontegels

Waarom Geïmpregneerde betontegels 

U heeft gekozen voor geïmpregneerde betonnen terrastegels. Heel begrijpelijk gezien de vele voordelen die beton met zich meebrengt: Vorstbestendigheid, stabiliteit, robuustheid en verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Bovendien zijn de tegels ook nog onderhoudsvriendelijk. Geïmpregneerde terrastegels behouden ook bij intensief gebruik hun fraaie uiterlijk en zijn minder gevoelig voor vuil. Deze platen behouden hun kleur lang. Ze zijn duurzaam en mooi van kleur. Maar wat is een geïmpregneerde betontegel nu precies?

Wat is impregneren?

We leggen u graag uit wat een impregnering precies is, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van uw terrastegels. Zoals de naam "geïmpregneerde betontegels" suggereert, is de tegel gemaakt van beton. Bij een geïmpregneerde terrastegel wordt op de betontegel een vloeistof aangebracht die in de toplaag van de tegel wordt gezogen. Hierdoor is deze water- en vuilafstotend en dus gemakkelijker te onderhouden en gemakkelijker schoon te maken dan betontegels zonder impregnering. Ideaal als u weinig onderhoud wilt. Het impregneermiddel zal echter met de jaren vervagen.

Afmetingen

In ons assortiment vindt u de beste geïmpregneerde tegels. De leverbare afmetingen zijn 40x80, 30x60, 50x50, 60x60, 80x80 en 50x100 cm en wildverband. Ook verkopen wij geïmpregneerde straatstenen. Bekijkt u ook eens ons gehele assortiment tuintegels.

Welke producten hebben we?

Geïmpregneerde tegels Tremico betontegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals porfier, graniet en basalt. Deze tegels zijn slijtvast, mooi van kleur en ook minder gevoelig voor vervuiling. Ook na intensief gebruik blijven deze betontegels mooi.

60Plus Soft Comfort serie is leverbaar in moderne kleuren en verschillende formaten verkrijgbaar! Tuintegels die in iedere tuin passen. De Soft Comfort tegels hebben een veredelingsbehandeling gekregen waardoor ze zijde zacht aanvoelen!

Naast onze geïmpregneerde betontegels bieden wij u een ruim assortiment aan tuintegels, keramische buitentegels,stenen & klinkers en muurelementen. We hebben ook straat- en klinkerstenen, split / grind / zand, houten elementen, kunstgras, tuinverlichting, drainage, lijmen en kits, evenals voeg- en voegzand.

Bij Reijmer Sierbestrating vindt u zeker de juiste geïmpregneerde betontegels.

Lees meer
Lees minder
20x30cm

20x30cm

30x60 cm

30x60 cm

40x80 cm

40x80 cm

50x50 cm

50x50 cm

60x60 cm

60x60 cm

50x100 cm

50x100 cm

80x80 cm

80x80 cm

Wildverband

Wildverband

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment