Natuursteen Terrastegels

Sorteer op:

Sale
€69,00 €47,50 (m2)

Natuursteen Terrastegels

Wilt u een natuurstenen terrastegel voor buiten, dan vindt u hier de verschillende soorten zoals bijvoorbeeld graniet tegels, basalt tegels, travertin tegels, hardsteen tegels, zandsteen tegels, kwartsiet tegels en marmer tegels. Natuursteen tuintegels vallen buitenshuis op door hun luxe, tijdloze uitstraling. Natuursteen terrastegels zijn extreem duurzaam en ontzettend sterk. Dankzij zijn hoge kwaliteit behoudt dit materiaal zijn eigenschappen, hoe lang het ook ligt. In tegenstelling tot andere materialen die onvermijdelijk verweren.

Natuursteentoepassingen voor buiten

Indien u een natuursteen terrastegels voor buiten zoekt, informeert u dan naar de mogelijkheden, want niet iedere natuursteensoort is hier geschikt voor. Ook is het raadzaam om de glijweerstand (gladheid) van de steensoort en de afwerking te onderzoeken. Natuursteen terrastegels vallen buitenshuis op door hun luxe, tijdloze uitstraling. Alle natuursteen soorten in ons assortiment zijn vorstbestendig, mits juist verwerkt. Natuursteen tegels in ons assortiment hebben verschillende bewerkingen; facet, verzoet, gezandstraald, getrommeld, gevlamd, flamed of een combinatie van verschillende bewerkingen.

Ook qua formaten hebben wij de meest gevraagde afmetingen ; 40x40, 40x60, 60x60 en 80x80 snel leverbaar. Ook verkopen wij natuursteen vijverranden, natuursteen opsluitbanden, natuursteen stonepanels en natuursteen stapelblokken in diverse afmetingen en kleuren.

Altijd de beste steen voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van natuursteen terrastegels. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, dikte, onderhoud en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

Bekijkt u ook eens ons gehele assortiment tuintegels, waaronder gecoate tegels, betontegels, geïmpregneerde betontegels en kleurechte tegels.

 De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  • Zeer snelle levertijden
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Voorbeeldtuinen
  • Overdekte en verwarmde showroom
  • Bijzondere en unieke materialen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Via onze button “offerte aanvragen” kunt u geheel vrijblijvend een prijs voor natuursteen terrastegels opvragen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x