Kunstgras

Sorteer op:

rollen zijn 4 mtr. breed!
€39,95 (m2)
rollen zijn 4 mtr. breed
€32,95 (m2)
rollen zijn 4 mtr. breed
€34,95 (m2)
Sale
Shadow Kunstgras in 3 verschillende hoogtes 30, 35, 38 mm te leveren.
Midland Kunstgras is te leveren in 38 mm te leveren. Per rol van 100 m2
Nu 2 rollen 10% korting
Gratis bezorgd
€29,95 €19,50 (m2)
rollen zijn 4 mtr. breed
€15,95 (m2)
rollen zijn 4 mtr. breed
€28,95 (m2)
rollen zijn 4 mtr. breed
€19,95 (m2)

Uw gras zal altijd groen zijn!

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk, altijd mooi van kleur, hoogwaardige kwaliteit en voelt heerlijk zacht. Dit kunstgras evenaart het echte gras: alleen hoeft u nu geen gras meer te maaien, te verticuteren en u heeft geen last meer van hooikoortsklachten. Het gras voert snel het hemelwater af, geen last van mosgroei, modderpoelen en groene knieën bij spelende kinderen. Het gras is geschikt voor elke situatie; balkon, rond het zwembad, paden en speelvelden. Kunstgras denkt ook aan het milieu: het gras is lood en cadmiumvrij, u hoeft nooit meer te sproeien met schoon drinkwater en ook heeft u geen onkruidbestrijding meer nodig.

Kunstgras biedt u de kans om te voelen en te genieten van de aanblik van een natuurlijk graslandschap, met garanties voor een heerlijke speelomgeving voor de kinderen in de buitenlucht. Van recreatieve terreinen en speelplaatsen in woonwijken tot klassieke en moderne siertuinen. Maar denkt u ook eens aan het optimaal benutten van ruimtes op moderne dakterrassen.

Verwerking en onderhoud van uw kunstgras? Minimaal!

U houdt uw mooie grasmat in perfecte staat door één keer per jaar uw mat schoon te borstelen, dit voorkomt aanhechting van organische materialen.

Voorkom dat uw kunstgras in contact komt met vuur (barbecue / sigaret). Dit veroorzaakt smeltvlekken. Mocht dit onverhoopt voorkomen, dan kunt u het beschadigde kunstgras op een eenvoudige wijze repareren.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x