Terrastegels / Tuintegels

Tuintegels / Terrastegels

U bent op zoek naar “Tuintegels” ook wel genoemd terrastegels.

Reijmer Sierbestrating biedt u een zeer compleet assortiment tuintegels van een hoge kwaliteit met uitzonderlijke en zelfs unieke formaten tegen zeer scherpe prijzen! Ons assortiment bestaat uit: kleurechte terrastegels, natuursteen terrastegels, betontegels, gecoate terrastegels en geïmpregneerde terrastegels.

Kenmerken van Tuintegels en terrastegels

Dat zijn de variërende kleuren en de diverse afmetingen. Om aan individuele wensen tegemoet te komen, leveren wij onze betontegels in meerdere formaten en voor bijna elk denkbaar doel. Ook vindt u hier onder andere de gecoate terrastegels waarvan de voordelen ten opzichte van "gewone" tuintegels zijn: duurzaam en zeer onderhouds vriendelijk. Mede door het grote formaat van de tegels zijn dit zeer trendy produkten. 

Bent u op zoek naar design, klassiek of de meer traditionele (bestratings)materialen, persoonlijke service en topkwaliteit dan bent u bij ons aan het goede adres. Topkwaliteit die u van meer dan 30 jaar vakmanschap in sierbestrating mag verwachten! Door een optimale bezorgservice leveren wij onze producten door heel Nederland, België en Duitsland.

Bij passende producten zoals opsluitbanden, voegzand, l-elementen of traptredes vindt u onder >>tuinelementen

Altijd de beste Tuintegels voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van natuursteen terrastegels, betontegels, gecoate tegels, geïmpregneerde betontegels en kleurechte tegels. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, krasvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

Wij leveren tuinmaterialen van diverse leveranciers, door ons uitgebreide assortiment sierbestrating en tuinmaterialen bieden wij u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. In onze showtuin vindt u ons gehele assortiment tuinmaterialen waaronder tuintegels, keramische buitentegels, Tuinelementen, grind / split / zand, gebakken bestrating, kleurechte terrastegels, binnentegels, kunstgras, tuinhout, betonpalen en panelen, voegzand en afwatering. U bent van harte welkom tijdens onze ruime openingstijdenen.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  • Zeer snelle levertijden
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Voorbeeldtuinen
  • Overdekte en verwarmde showroom
  • Bijzondere en unieke materialen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor u tuintegels bij ons opvragen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x