Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Gecoate Terrastegels

Gecoate terrastegels Kopen

U bent op zoek naar “terrastegels” ook wel gecoate terrastegels genoemd. Dan bent u hier goed!

Reijmer Sierbestrating biedt u een zeer compleet assortiment gecoate tegels van een hoge kwaliteit met uitzonderlijke en zelfs unieke afmetingen tegen zeer scherpe prijzen! Exclusief in Nederland en in ons assortiment zijn de Z-stone tegels. Deze gecoate tegels in de afmeting 60x60 zijn er in verschillende kleuren.

Welke gecoate terrastegels kies je?

Door de ruime keuze en de verschillende soorten gecoate terrastegels is het soms niet gemakkelijk om een keuze te maken. Heeft u nog vragen over de tegels of wilt u een duidelijke uitleg over de verschillen tussen de tegels. Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar u de tegels dan in het echt kunt zien. Daar kunnen we je een goed advies geven en je vragen beantwoorden.

Wat is een coating? 

Een coating bij de tegels is een oppervlakte behandeling. Na de productie van de betontegels wordt er een beschermlaag laag aangebracht. Deze coating zorgt ervoor dat de tegels vuil- en waterafstotend zijn. Dit betekent dat een grote verscheidenheid aan vlekken gemakkelijk kan worden verwijderd. Dit middel beschermt ook tegen kalkuitbloeiingen en de aanhechting van mos en algen, waardoor gecoate terrastegels zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Afmetingen

Wij leveren verschillende afmetingen gecoate terrastegels waaronder de maten: 50x25, 30x60, 40x80, 50x50, 60x60, 80x80, 100x100 en wildverband. Naast onze gecoate terrastegels hebben wij ook een uitgebreid assortiment tuintegels en straatstenen van beton en natuursteen. Ook bieden we u een groot assortiment keramische tuintegels.

Ons assortiment gecoate terrastegels

Tuinvisie heeft een groot assortiment gecoate terrastegels o.a de Furora tegels en de Intensa tegels. Deze zijn zorgvuldig getest op: krasvastheid, vorstbestendigheid, kleurbehoud en de duurzaamheid van de coating. Ook Facade maastricht voorziet alle tegels van de coating dura protect plus. 

Uniek in ons assortiment zijn de Z-Stone tegels, leverbaar in 60x60x4 in verschillende kleuren met laagste prijs garantie. Leverbaar zijn de Z-stone exclusive in komeetgrijs en Duinbeige. De z-stone serie is er ook in: Antraciet/zilver, Antraciet en zilver/grijs.

Wij verkopen ook gecoate tegels van de MBI deze zijn voorzien van Protection plus, deze coating biedt een optimale bescherming, zodat u jarenlang van uw terras kunt genieten. Wilt u meer informatie bekijk dan hier de info over protection plus.

Altijd de beste steen voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van tuintegels. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, krasvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuin wens.

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

Reijmer Sierbestrating de juiste keuze voor Gecoate terrastegels.

Lees meer
Lees minder
20x30x6 cm

20x30x6 cm

25x50 cm

25x50 cm

30x60 cm

30x60 cm

40x80 cm

40x80 cm

50x50 cm

50x50 cm

50x100 cm

50x100 cm

60x60 cm

60x60 cm

80x80 cm

80x80 cm

100x100 cm

100x100 cm

Wildverband

Wildverband

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment