Keramische Buitentegels

De nieuwste trend op het gebied van tegels voor uw terras!

De keramische buitentegels zijn veel meer dan een buitenvloer, het is een compleet en veelzijdige oplossing voor het ontwerpen van een modern buitenleven. Het is een plezier om buitenruimte te delen met vrienden en familie. Daarom moet betegeling mooi en vooral stevig, functioneel, gemakkelijk te leggen en te onderhouden zijn. De nieuwe innovatieve keramische buiten tegels zijn de ideale oplossing voor tuinen, zwembaden en terrassen.

Keramische bestrating heeft zelfs heel veel voordelen ten opzicht van beton en natuursteen. De tegels zijn bijvoorbeeld uiterst kleurvast. Het is een gebakken product, dus de kleur vervaagt niet in de loop der jaren. De tegels zijn bovendien beter bestand tegen krassen en slijten. Schuivende tuinstoelen, naaldhakken en rijdend kinderspeelgoed veroorzaken dus niet snel beschadigingen op je nieuwe tegels. Ook nare vlekken, bijvoorbeeld van rode wijn of vetspetters van de barbecue, zijn in mum van tijd blijvend verwijderd. Wij bieden u een groot assortiment 2 cm en 4 cm dikke keramische tegels.

Hoe goed keramische tegels ook zijn, alles valt of staat met de manier waarop het product verwerkt wordt. Laat het leggen dus bij voorkeur over aan een vakman.

Welke keramische buitentegels kies je?

Door de ruime keuze en de verschillende soorten keramische tegels is het soms niet gemakkelijk om een keuze te maken. Heeft u nog vragen over de tegels of wilt u een duidelijke uitleg over de verschillen tussen de tegels. Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Waar u de keramische buitentegels dan in het echt kunt zien. Daar kunnen we je een goed advies geven en je vragen beantwoorden.

Nieuw GeoCeramica/een 4 cm tegel met 3 cm onderbeton en 1 cm keramiek.

De combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn®-drager is uniek en revolutionair. Genieten van stijlvol Italiaans keramiek met hoogwaardige eigenschappen, profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Het keramiek is onlosmakelijk verbonden met de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag met geïntegreerde afstandshouders. Hierdoor is plaatsing van deze sierbestrating makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten in vergelijking tot normale keramische tegels. Bovendien is het product geschikt voor elk type ondergrond. GeoCeramica® heeft alle testen met verve doorstaan en gaat een nieuwe dimensie aan sierbestrating toevoegen. Nieuw is ook het formaat 60x30x4, deze afmeting is leverbaar in verschillende kleuren en structuren.

Bekijk hier de collectie, de voordelen en eigenschappen van GeoCeramica.

Ceramidrain geeft regenwater een kans

De Ceramidrain is een keramische tegel op een kunststof onderlaag die water kan bufferen en langzaam afgeeft aan de grond. Langdurige regen of enorme stortbuien vormen met dit product geen enkel probleem. Dankzij de gepatenteerde plugverbinding kunnen tegels niet losknappen van de onderlaag en de speciaal ontwikkelde Plug- & layverbinding garandeert een goede onderlinge verbinding van de tegels. Het product is heel eenvoudig te verwerken en ook dit product kan gewoon in zand gelegd worden.

Eigenschappen van keramische buitentegels.

Gegarandeerd een uitstekende prestatie: vorstbestendig, hoge sterkte en gemakkelijk schoon te maken. Tevens bestand tegen zouten, schimmels en mos, verwijderbaar, herbruikbaar, antislip, vuurbestendig en vooral makkelijk te installeren. Keramische buitentegels zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen o.a 30x60, 60x60, 60x90, 60x120, 80x80, 45x90, 30x120 en 40x120.

Nog meer informatie over de keramische buitentegels vindt u hieronder; Wat is een keramische terras tegel.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  • Zeer snelle levertijden
  • Voorbeeldtuinen
  • Overdekte en verwarmde showroom
  • Bijzondere en unieke materialen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuurt u ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor keramische buitentegels bij ons opvragen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x