Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Stenen & Klinkers

Assortiment stenen & Klinkers 

Reijmer Sierbestrating biedt u een zeer compleet assortiment betonstenen van een hoge kwaliteit met uitzonderlijke en zelfs unieke formaten tegen zeer scherpe prijzen! Ons assortiment bestaat uit: getrommelde en ongetrommelde stenen, strakke stenen, Tremico stenen met een deklaag voor beter kleurbehoud, stenen met een uitgewassen toplaag maar ook gecoate, nabehandelde stenen of stenen met een facetrandje.

Welke betonstenen kies je?

Door de ruime keuze en de verschillende soorten betonstenen is het soms niet gemakkelijk om een keuze te maken. Heeft u nog vragen over de stenen of wilt u een duidelijke uitleg over de verschillen tussen de stenen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar u de tuintegels dan in het echt kunt zien. Daar kunnen we je een goed advies geven over al onze betonstenen en je vragen kunnen beantwoorden.

Eigenschappen en kenmerken van betonstenen

Kenmerken van betonstenen en klinkers zijn de variërende kleuren en de diverse afmetingen. Om aan individuele wensen tegemoet te komen, leveren wij onze betonstenen in meerdere formaten en voor bijna elk denkbaar doel. Ook vindt u hier onder andere de tremico stenen waarvan de voordelen ten opzichte van "gewone" betonstenen zijn: duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wij leveren betonstenen van diverse leveranciers, door ons uitgebreide assortiment sierbestrating en tuinmaterialen bieden wij u een ruime keuze voor een betaalbare prijs. In onze showtuin vindt u ons gehele assortiment stenen & klinkers waaronder: getrommelde stenen, betonstenen met facet, uitgewassen bestrating en ongetrommelde stenen. Onder kleurechte bestrating vindt u ons gehele assortiment kleurechte oprit bestrating. U bent van harte welkom tijdens onze ruime openingstijden.

Altijd de beste steen voor u!

Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van betonstenen en klinkers. Ons verkoopteam adviseert u in onze overdekte en verwarmde showroom optimaal over de producten versus het gebruik, kleurvastheid, krasvastheid, dikte en eventueel andere zaken die van belang zijn voor het realiseren van uw tuinwens.

De voordelen van Reijmer Sierbestrating;

  • Zeer snelle levertijden
  • Uiterst scherpe prijzen
  • Voorbeeldtuinen
  • Overdekte en verwarmde showroom
  • Bijzondere en unieke materialen
  • Uitstekend advies van deskundig personeel

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? Stuurt u ons dan gerust een mail.

Wilt u een offerte ontvangen? Klikt u dan bij het gewenste product op “mijn winkelwagen” dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Wij maken u graag een scherpe prijs voor al uw betonstenen

Lees meer
Lees minder
Tremico

Tremico

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen

Ongetrommelde stenen

Ongetrommelde stenen

Betonstenen met Facet

Betonstenen met Facet

Uitgewassen Bestrating

Uitgewassen Bestrating

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment