Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Protection Plus


PROTECTION PLUS

Protection Plus van MBI De Steenmeesters is weer een echte innovatie. Onze stenen waren al goed beschermd met PP factor 15, maar met de nieuwe Protection Plus factor 30 zijn onze tegels nóg beter bestand tegen verontreiniging en vervuiling. 

Wat te denken van een merkbaar makkelijker te reinigen tegel met vuil- en waterafstotende eigenschappen? Al onze 6 cm sierbestrating, met uitzondering van de trommelstenen, bezit de eigenschappen of is voorzien van factor 15. 

Is dat nog niet genoeg? Dan heeft MBI ook nog producten in de collectie voorzien van factor 30. Bij deze factor is er over de toplaag een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden. Groot voordeel hiervan is dat er geen verontreiniging meer in de poriën kan komen en algen en mossen krijgen nagenoeg geen kans meer zich aan het oppervlak van tegels met factor 30 te hechten. Al onze 6cm dikke sierbestrating met deze beschermingsfactor is mak kelijker te reinigen. Protection Plus factor 30 heeft nóg een fijne bijkomstigheid: de fijne transparante laag zorgt er ook nog eens voor dat de kleur van de tegel extra verdiept wordt. 

Op bijgaande afbeelding kunt u zien dat zelfs koffievlekken, ook na enige tijd, zeer makkelijk te verwijderen zijn, zonder vlekvorming op de toplaag van de tegel.


MBI Protection Plus FactorDe standaard MBI-betonsteen met extra dikke toplaag zonder binnenbescherming
 

Door de extra dikke toplaag van fijner materiaal kunnen water en vuil minder goed binnendringen in de capillaire structuur van het onder de toplaag aanwezige kernbeton. 


Sierbestrating met enkellaags impregnaat en binnenbescherming (M-BIB)

De extra dikke toplaag, bestaande uit exclusieve, duurzame, kleurechte en slijtvaste grondstoffen, wordt net als het kernbeton door en door van een hydrofoberingsmiddel voorzien. Tevens wordt het verse betonproduct direct na het proces van een curing compound (coating) voorzien. Producten met Protection Plus Factor 15 zijn water- en vuilafstotend en merkbaar makkelijker te reinigen. 


Quadruplo techniek; Vierdubbel verzegeld! Van binnen en van buiten

De absolute top in bescherming. Behalve dat de extra dikke toplaag, bestaande uit exclusieve, duurzame, kleurechte en slijtvaste grondstoffen, net als het kernbeton door en door van een hydrofoberingsmiddel wordt voorzien, wordt het verse betonproduct direct na het proces van een curing compound (coating) voorzien. Tevens worden de producten een dag na fabricage ook nog voorzien van een tweelaags, transparante bescherming die onlosmakelijk met het oppervlak van de producten wordt verbonden (M-BUB). De poriën van het oppervlak worden duurzaam gesloten en verzegeld. Producten voorzien van MBI Protection Plus Factor 30 zijn dan ook volledig beschermd tegen het indringen van verontreinigingen en daardoor uiterst makkelijk te reinigen (Very Easy 2 Clean). Bijkomstig voordeel is dat de heel lichte matte glans een bijzonder fraai en chic uiterlijk geeft aan de producten.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment