Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment
€64,95 €69,95
Offerte Aanvragen

GeoStretto Alivo Riviera

GeoStretto Alivo Riviera
GeoStretto Alivo Riviera
€64,95 €69,95 Incl. btw
SKU:
m2
prijs:
€69,95 / m2

De vermelde prijzen zijn advies prijzen leverancier. Brengt u een bezoek aan onze showroom, deze is 7 dagen per week geopend en wij maken u graag een scherpe totaalprijs voor al uw tuinmaterialen. Lees meer..

 • Transport Mogelijk

  Snelle en vakkundige levering
 • Showtuin 7 Dagen per week geopend

  Ma t/m vrij 7.00-18.00 uur zaterdag 7.00-17.00 uur zondag 12.00-16.30 uur
 • Groothandel ook voor particulieren

  Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Reijmer Sierbestrating

  Grootste assortiment

GeoStretto Alivo terrastegels

Geprofileerde steen in een vijfhoekig model met natuurlijke geschuurde kanten. Welke richting u ook kiest het past altijd. Dit richtingloze verband van de GeoAlivo geeft u de mogelijkheid om een ongekende veelheid aan natuurlijke patronen te maken, en dat met de eenvoudigste denkbare installatie.

De mooie sfeervolle zuidelijke binnentuinen, beter bekend onder de naam patio's, stonden model tijdens het designontwerp van dit unieke concept. Dit "richtingloze" verband van de GeoAlivo geeft u de mogelijkheid om een ongekende veelvoud van natuurlijke patronen te maken, maar met de meest eenvoudig denkbare installatie. Dit unieke concept bestaat namelijk maar uit 1 vorm, een vijfhoekig model met natuurlijke "geschuurde" kanten, waarop ook de Protection Plus formule op is toegepast. Welke richting u ook kiest het past altijd. Het laat uw bestrating enorm gevarieerd lijken maar is door zijn unieke vorm en design met gemak te leggen. Dit mooie verband laat zich ook prima combineren met alle andere producten uit de MBI collectie en is uiteraard voorzien van Protection Plus factor 25. Hierdoor bent u verzekerd van een kleurechte, onderhoudsarme bestrating die vooral blijvend mooi zal zijn

GeoAlivo Lazise is leverbaar in een natuurlijk verband, en ook verkrijgbaar in de kleuren;
>> GeoAlivo Milano
>> GeoAlivo Riviera
>> GeoAlivo Cannobio
>> GeoAlivo Elba
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment