Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment
€79,00 €61,75
Offerte Aanvragen

Metalica Copper Oxido 60x60x3cm

Metalica Copper Oxido 60x60x3cm
€79,00 €61,75 Incl. btw
Artikelnummer:
92746
prijs:
€61,75 / m2

Ceramaxx is een keramische tegel van maar liefst 3 cm dik. Alle voordelen die keramiek te bieden heeft zijn dus ook op Ceramaxx van toepassing. Lees meer..

 • Transport Mogelijk

  Snelle en vakkundige levering
 • Showtuin 7 Dagen per week geopend

  Ma t/m vrij 7.00-18.00 uur zaterdag 7.00-17.00 uur zondag 12.00-16.30 uur
 • Groothandel ook voor particulieren

  Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Reijmer Sierbestrating

  Grootste assortiment

Ceramaxx is een product, dat in veel opzichten zoveel zekerheid biedt, dat u echt zonder zorgen voor een hele lange tijd van uw terras zult kunnen genieten. Daarom geloven wij in Ceramaxx en zijn wij ervan overtuigd, dat we u een oplossing bieden waar we voor 100% achter kunnen staan.

Ceramaxx is een keramische tegel van maar liefst 3 cm dik. Alle voordelen die keramiek te bieden heeft zijn dus ook op Ceramaxx van toepassing.

Maar Ceramaxx is meer dan dat, veel meer. Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers, omdat het niet alleen voor terrassen maar ook geschikt is voor opritten.

De voordelen van Ceramaxx op een rijtje:

 

 • Ceramaxx-tegels hebben als enige afstandhouders, waardoor verwerking gemakkelijk is. Ook voor de handige doe-het-zelver.
 • Alle Ceramaxx tegels hebben een stroef oppervlak en zijn dus ook onder natte omstandigheden veilig beloopbaar. Er zijn te veel producten op de markt, met name producten waar een keramische tegel op een betonnen ondergrond wordt verlijmd, die niet veilig genoeg zijn voor buitengebruik.
 • Ceramaxx tegels bestaan uit 3 cm massief materiaal. Het is geen gelijmd product, dus het kan ook nooit loslaten.
 • Ceramaxx tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Deze draagkracht is vele malen sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond. Ceramaxx is bijzonder geschikt voor het gebruik op tegeldragers.
 • Keramische tegels in het algemeen en dus ook Ceramaxx, zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen.
 • Ceramaxx tegels zijn krasvast, omdat er een zeer resistent glazuur is gebruikt, geschikt voor zware belastingen.
 • Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Keramiek mag gereinigd worden met agressieve chemicaliën en met een hogedrukreiniger worden schoongespoten. In de winter kan ook probleemloos dooizout worden gebruikt. Vuil zal zich slechts oppervlakkig aan de tegels hechten. Het wordt aanbevolen om bladeren en zand regelmatig van het oppervlak te verwijderen.
 • Onkruid in de voegen is een ergernis van velen. Tubag, een gerenommeerde fabrikant uit Duitsland, heeft speciaal een cementaire voeg ontwikkeld, die geschikt is voor Ceramaxx. Al bij een gestabiliseerde onderbouw is deze voeg toepasbaar, waardoor ook op dit gebied het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.
 • Al onze Ceramaxx tegels zijn gerectificeerd en daardoor zeer maatvast. Hierdoor zal na verwerking een zeer strak voegenspel ontstaan.
 • Ceramaxx tegels zijn verkrijgbaar in vele maten. Op dit moment zijn dat 60x60x, 60x120,90x90 en 30x120. Keuze genoeg dus!

Kenmerken

Meer informatie
Oppervlakte Gestructueerd
Afwerking Zijkanten Gerectificeerd
Steensoort Keramiek
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment