Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment
€53,95
Offerte Aanvragen

Schellevis Oud Hollandse Tegel 120x60x7 carbon

Schellevis Oud Hollandse Tegel 120x60x7 carbon
Schellevis Oud Hollandse Tegel 120x60x7 carbon
€53,95 Incl. btw
Artikelnummer:
209589
SKU:
Stuk
prijs:
€53,95 / Stuk

Schellevis Oud Hollandse Tegel 120x60x7 carbon Lees meer..

 • Transport Mogelijk

  Snelle en vakkundige levering
 • Showtuin 7 Dagen per week geopend

  Ma t/m vrij 7.00-18.00 uur zaterdag 7.00-17.00 uur zondag 12.00-16.30 uur
 • Groothandel ook voor particulieren

  Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Reijmer Sierbestrating

  Grootste assortiment

Oud Hollands (Schellevis)

De Oud Hollandse Tegel wordt geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen. De tegel heeft een natuurlijke uitstraling. Kleur- en structuurverschillen evenals kleine maatafwijkingen horen bij het karakter van deze tegel.

Met de Oud Hollands Schellevis tegels en opsluitbanden kunt u eindeloos variëren en combineren. Hij past zich aan, aan de sfeer die u creëert. Zo is de tegel flexibel inzetbaar en past hij goed thuis in iedere tuin.

Een prachtige tegel met karakter, dit vindt u ook duidelijk terug in het kleurenpalet, de vorm en de duurzaamheid van de tegels. De structuur van het plaveisel tekent het raffinement. Het is een tegel met karakter. Dit alles vindt u terug in het kleurenpalet en evenzeer de vorm en duurzaamheid van de tegels.

Een mooi terras, dakterras, oprit of toch een pleintje bestraten met de Schellevis tegels? Alles is mogelijk met deze robuuste tegels.

Verkrijgbare formaten: 100x20x5 / 100x20x7 / 100x30x5 / 100x30x7 / 100x40x5 / 100x40x7 / 100x50x5 / 100x50x7

Oudhollandse tegels verwerkings en plaatsings voorschriften:

Zandbed:

Zorg voor een vlak zandbed met een afschot van 1 à 2 %.Afhankelijk van de ondergrond adviseren wij voor de dikte van het zandbed:

- bij een draagkrachtige ondergrond: 10 tot 15 cm

- bij een slappe ondergrond: minimaal 20 cm. Het zandbed dient mechanisch verdicht te zijn.

Plaatsen:

De tegels niet keren!, ze worden met de bovenzijde (de zijde met de luchtbelletjes) naar boven op pallets geleverd (geldt niet voor dikformaat en kleinplaveisel). Maak, indien nodig, gebruik van een geschikte vacuüm til-unit met een zuigmond van de juiste afmetingen en met een correct til vermogen.

Leggen:

Laat de tegels door ervaren vakmensen leggen. De maatverschillen die onderdeel vormen van het karakter van de tegel, maken het noodzakelijk de tegels met een klein voegje te leggen. Wij adviseren 4 à 5 mm. De tegels mogen niet worden afgetrild. Gebruik alléén een rubberen hamer.

Voegen en voegvulling:

Gebruik schoon materiaal en veeg de voegen in (tegels niet inwassen). Maak gebruik van zilverzand of fijn split. Het voegmateriaal na 2 dagen verwijderen! Gebruik géén brekerzand, (leemhoudend) klapzand of ophoogzand als voegmateriaal.

Reiniging en onderhoud:

Gebruik het terras niet voor werkzaamheden zoals het slijpen of zagen van tegels. Laat geen potgrond, vervuild zand of cement op de tegels achter; verwijder dit onmiddellijk met veel water en een zachte borstel. Laat vuil of bladeren niet te lang liggen, dit kan inwerken op de tegels waardoor vervuiling van de tegels optreedt. Reinig de tegels indien nodig met schoon water en met zachte zeep. Gebruik geen synthetische reinigingsmiddelen.

Wij wensen u jarenlang plezier met uw nieuwe terras!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment