Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Betontegels Terras

BETONTEGELS Terras

TIJDLOOS EN MULTIFUNCTIONEEL.

 

Kenmerken van betonnen sier- en terrastegels zijn de variërende kleuren en de diverse afmetingen. Van wildverband tot de grootformaten 80x80 en 100x100. Betontegels zijn leverbaar in diverse bewerkingen o.a.: ongecoate betontegels, oudhollandse Schellevis betontegels en gecoate betontegels. Voordelen van gecoate tegels zijn dat de tegels nog beter bestand zijn tegen verontreininging en vervuiling. 

Bijvoorbeeld de fabrikant MBI levert gecoate tegels die voorzien zijn van Protection Plus. O

Waar Diephaus uitblinkt met de serie "de Belgische", heeft de Nederlandse fabrikant Tuinvisie ook de gecoate Retrico betontegels of de gecoate Furora tuintegels in het assortiment. Mooie strak afgewerkte tegels met of zonder een leisteenmotief. Tuinvisie heeft een zeer groot assortiment in alle produkten die u ook nodig heeft in uw tuin, bijvoorbeeld stapelblokken en stenen en klinkers maar ook kunstgras, composiet Trentino dekdelen en schuttingen zijn leverbaar. Ook in het assortiment bij tuinvisie is de "Riva terrastegel". Een geweldig mooie struktuurtegel in zes kleuren die onderhoudsvriendelijk, slijtvast, waterafstotend en kleurvast is.

Ook Facade uit Maastricht levert ons zeer mooie produkten. Van het kant-en-klare Wildverband Grande Allure Facetta in zeven kleuren en de Grande Allure collectie in verschillemde kleuren, tot aan de oersterke, kleurvaste en fijn gestraalde serie Solieth Allure. Deze hoogwaardige, vuil- en waterafstotende produkten zorgen ervoor dat u een onderhoudsvriendelijk terras krijgt.

Betontegels Vele mogelijkheden 

Bekijk hier onze korte uitleg van alle verschillende productgroepen Betontegels Terras, ook de voor- en nadelen worden hier in het kort uitgelegd. Wij leveren betontegels van diverse verschillende leveranciers o.a Tuinvisie tegels, MBI tegels, Facade tegels, Oudhollandese tegels. Hierdoor kunnen wij u een assortiment aanbieden wat ook in 2018 voldoet aan de eisen die er gesteld worden.

Maak stap voor stap uw ideeën voor de tuin, uw oprit of een pad. Al uw ideeën maakt u waar met onze betontegels. Speel met onze grote keus in afmetingen, kleuren en verschillende oppervlaktestructuren en vormt u zich uw "persoonlijke woonkwaliteit voor buiten". Ons assortiment is zeker toereikend om aan deze individuele wensen tegemoet te komen.

Wij verkopen ook kleurechte terrastegels en ook een groot assortiment keramische buitentegels waarvan de grootste voordelen zijn: kleurvast, maatvast en erg onderhoudsvriendelijk.

Bekijkt u hier ons gehele assortiment Betontegels Terras. 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment