Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Verzenden & retourneren

Transportkosten

We doen altijd onze uiterste best om de meest gunstigste transportkosten aan u door te berekenen. Dit gebeurt altijd op basis van routes, gewicht en volume en hoeft dus niet altijd hetzelfde te zijn.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem, u kunt het artikel binnen 14 kalenderdagen retourneren of omruilen.

Ruilen of retourneren

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product. Hieronder leest u meer over het herroepingsrecht.

Om een product te retourneren of ruilen, stuurt u een e-mail
waarin u aangeeft dat u het product wilt retourneren/ruilen. Het product ruilen? Geef in de e-mail aan welk product u graag wilt ontvangen. Vergeet ook niet uw naam, adres, telefoonnummer en bank- of gironummer te vermelden. Reijmer Sierbestrating stuurt u een bevestiging per e-mail.

Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Kosten retourneren/ruilen

Wanneer u besluit het artikel binnen 14 kalenderdagen te retourneren, komen de kosten voor het verzenden voor uw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.

Wanneer u een product retourneert, dient u deze voldoende gefrankeerd te versturen. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

 

Herroepingsrecht

Consumenten hebben het recht op herroeping bij levering van diensten resp. verkoop op afstand. Toch merken wij bij Reijmer Sierbestrating dat er verwarring kan ontstaan over de rechten die u als consument heeft. Hieronder geven wij u daarom een uitleg van het herroepingsrecht.

Artikel 6b - Herroepingsrecht bij levering van diensten resp. verkoop op afstand

    1. Bij levering van diensten resp. verkoop op afstand heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) kalenderdagen, ingaande op de dag na ontvangst van het bestelde product.
    1. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Uitleg herroepingsrecht

Tijdens de 14 kalenderdagen bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product niet gebruiken!

Voorbeeld
Een wasmachine mag men bekijken maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er niet een gehele dag op rondlopen.
De geleverde stenen mag men niet eerst verplaatsen en of gebruiken in de tuin.

Gebruik maken van uw herroepingsrecht

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan doet u dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen of door het sturen van een verklaring gericht aan de verkoper binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen.

Kosten in geval van herroeping

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de werkelijke kosten van terugzending voor uw rekening. Wij zullen u binnen 30 dagen de eventueel reeds betaalde rekening terugbetalen. Het annuleren of actief weigeren van een bestelling is kosteloos. Heeft u een pakket eenmaal geaccepteerd bij de chauffeur, dan zijn de werkelijke verzendkosten bij een retourzending voor uw rekening.

Toelichting werkelijke kosten van terugzending: deze hoeven niet hetzelfde te zijn als de transportkosten die berekend waren bij de toezending van de producten. Hiervoor werden namelijk de meest gunstigste transportkosten berekend op basis van routes, volume en gewicht.

 

Product en verpakking in oorspronkelijke staat

Indien u een product bestelt en u bent er niet zeker van dat u het product wilt houden, raden wij u aan voorzichtig om te springen met het product en de verpakking. Indien u namelijk wel gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient u als consument het product en de verpakking zo veel als redelijkerwijs mogelijk, het product en de verpakking in de oorspronkelijke staat bij ons aan te leveren.

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over het herroepingsrecht, dan kunt u uw vraag telefonisch of per e-mail richten aan onze Klantenservice.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment