Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment

Tuinopknapbeurt 50% Korting - Reijmer Sierbestrating

Nu nieuw in Nederland “Tuinopknapbeurt.nl”.


Tuin opknapbeurt in de winter met 50% korting vanaf 10-11-2019.

Droomt u ervan om uw tuin mooi op te knappen en het terras netjes te betegelen zodat u een gezellig terras voor of achter uw woning creëert? Voor veel mensen blijft het bij een droom, omdat het simpelweg te duur is. Het materiaal is prijzig, maar uurloon is nog veel prijziger. Maar wist u dat u, als u het slim aanpakt, toch voor heel weinig geld uw tuin kunt opknappen?
Bij ons kunt u tegels kopen met hoge kortingen en dat is dan al de eerste winst. Maar u kunt ook op de aanlegkosten besparen zodat u uw tuintegels goedkoop kunt leggen en zo toch een prachtige tuin kunt creëren! Laat uw tuin in de wintermaanden opknappen.

Van te voren komt er een vakman bij u kijken wat u wensen zijn en wat er mogelijk is, zodat u weet wat de kosten zijn en u weer jaren plezier heeft van uw tuin.
Bijvoorbeeld kleine tuin kost circa € 1000,00 een normale tuin circa. € 1500,00.

Het voordeel voor u is dat u in het voorjaar weer in een frisse tuin kunt genieten.

Wij leveren aan diverse hoveniers en stratenmakers door heel Nederland. In de wintermaanden is er minder werk en dat scheelt u een hoop geld.
Vaak is het advies van de vakman al ’t halve werk.

Uw tuin opgeknapt voor een vast bedrag. Dus laat uw tuin nu opknappen met 50% winter voordeel!

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring met het leveren en aanleggen van sierbestrating. Wij hebben altijd grote partijen tegels en stenen op voorraad zodat wij snel kunnen leveren met hoge kortingen.

 

Reijmer sierbestrating altijd vernieuwend, altijd verrassend.

Bel voor een afspraak 06-21 22 13 68

Reijmer Sierbestrating

IJsseldijk 26
6931 AB  Westervoort

Tel: 026-3116908
[email protected]
www.reijmer-sierbestrating.nl

 
NIEUW!

Bij het opknappen van je tuin of balkon denk je vaak dat dit wel heel duur zal zijn. Dat hoeft niet. Je kunt je tuin heel leuk op laten knappen voor weinig geld. Daar kun je dan in het voorjaar heerlijk van genieten. 

Dit is altijd 50% goedkoper dan in de zomermaanden.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Bezorging mogelijk
Uiterst scherpe prijzen
Overdekte showroom
Grootste assortiment